potraviny a zdravie

potraviny a zdravie | 11.03.2024

Nákupy vo 1.day sú spontánne

Franšízová sieť predajní alkoholu rastie každoročne o dvadsať nových pobočiek. Jednoduchý nákup a široký výber značiek si Slováci obľúbili.

Franšízová sieť predajní alkoholu rastie každoročne o dvadsať nových pobočiek. Jednoduchý nákup a široký výber značiek si Slováci obľúbili.

potraviny a zdravie | 29.07.2022

Podnikanie bez investície

Sieť maloobchodných predajní Malina potraviny chce previesť zabehnuté pobočky na partnerov. Je novinkou v Katalógu franšíz.

potraviny a zdravie | 19.07.2022

Magická stovka na dohľad

Značka obchodov s alkoholickými nápojmi 1.Day má na trhu 88 pobočiek. Všetky prevádzkujú externí partneri, tri z nich sú 100% franšízové.

potraviny a zdravie | 06.02.2022

Reštart gastroprevádzok vďaka novému smeru

Neponáhľať a franšízových partnerov si dôkladne preveriť. Taká je stratégia konceptu DietaFit pri rozširovaní siete.

potraviny a zdravie | 03.01.2022

Podnikanie s potravinami

Sieť Môjobchod má na Slovensku viac viac ako 570 pobočiek a ich počet chce aj naďalej rozširovať. Na akú investíciu sa musia franšízanti pripraviť?

potraviny a zdravie | 14.05.2021

Záujem o licencie a služby DietaFit stále rastie

Väčšinu gastronomických konceptov ovplyvnila súčasná situácia negatívne, výrazne obmedzila ich prevádzku. Sú však aj také, ktorým kríza priviedla zákazníkov aj franšízantov.

potraviny a zdravie | 10.05.2021

Modernizácia a nové trendy

„Zmena zákazníckeho správania potvrdila, že rozšírenie sortimentu je správnou cestou pre nás i franšízantov," hovorí Pavol Kuľha, manažér pre expanziu a franšízing siete 1. Day.

potraviny a zdravie | 04.11.2020

Záujem zákazníkov rastie

Franšíza DietaFit sa snaží o rozvoj aj na slovenskom trhu. Podľa vedenie spoločnosti sa v nich skrýva veľký potenciál, napriek koronavírusu zaznamenala väčší záujem o služby.

potraviny a zdravie | 22.06.2020

Oxalis mieri ďalej do sveta

„V zahraničí chceme nájsť partnerov, ktorí otvoria aspoň jeden vlastný obchod s kávou a čajom, a budú rozvíjať ďalej franšízovú sieť," hovorí majiteľ konceptu Oxalis Petr Zelík.

potraviny a zdravie | 01.06.2020

Podnikanie sa počas krízy nezastavilo

Rozšírenie sortimentu predajní – zmena, ktorú franšízovému konceptu 1.Day priniesla „koronavírusová kríza“.

potraviny a zdravie | 13.04.2020

Vďaka rozvozu nachádzame nových zákazníkov

"Zastúpenie by sme chceli mať v každom krajskom meste. Vzniknúť by však mohli aj pobočky v tých menších, "hovorí Robert Šefraný, majiteľ franšízy DietaFit - krabičková diéta.

potraviny a zdravie | 04.03.2020

Franšízou si realizujú svoj sen

Samostatné podnikanie v neznámych vodách sa mi oplatilo, tvrdí franšízant Marcel Šurka. Pod konceptom značky 1. Day dnes vedie prevádzku v Banskej Bystrici.

potraviny a zdravie | 20.01.2020

Podnikanie v krabičke

Franšíza DietaFit chce preraziť na Slovensko. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

potraviny a zdravie | 29.07.2019

Je nutné veriť a nezastaviť sa

Chceme franšízami posilniť svoje pozície konceptu zdravej stravy Vitabox na Slovensku a zároveň vstúpiť na okolité trhy, hovorí majiteľ David Raškov.

potraviny a zdravie | 25.04.2019

Zisk v krabičkách

Zaujíma vás podnikanie v oblasti zdravého stravovania? Čo poviete na franšízu Body Chief s očakávanou návratnosťou investície okolo 12 mesiacov?

potraviny a zdravie | 27.02.2019

Franšíza pre zdravý život

Láka vás podnikanie v gastronómii spojené so zdravým životným štýlom? Čo poviete na VITABOX? Vlastnými a franšízovými pobočkami chce dobyť domáci aj zahraničný trh.

potraviny a zdravie | 10.12.2018

Franšíza vhodná aj pre investorov

Sieť obchodov značky 1.day sa rozrastá. Najnovšie môžete nájsť v Banskej Bystrici a v Zlatých Moravciach. Spolu je ich už 68.

potraviny a zdravie | 01.11.2018

Oxalis vstúpil s franšízou na Slovensko

Sieť obchodov s čajom a kávou zahájila expanziu za hranice Česka. Na slovenskom trhu otvorila prvé franšízové pobočky.

potraviny a zdravie | 13.08.2018

Jednoducho, rýchlo, prakticky

Franšízanti slovenskej siete predajní alkoholických nápojov 1.day zarábajú v priemere podľa centrály až 72 tisíc eur ročne.

2