potraviny a zdravie

potraviny a zdravie | 27.12.2017

Naturhouse upevnil svoju sieť

Španielska značka výživových poradní patrí v ČR a SR k najprogresívnejším franšízám. Vhodná je pre manažérsky zdatných podnikateľov.

potraviny a zdravie | 07.12.2017

Víno, ktoré má štýl

Franšízová sieť Víno Hruška sa tento rok rozrástla o 4 nové franšízy, dve z toho otvorila vinarská spoločnosť z Blatničky v Prahe.

potraviny a zdravie | 07.08.2017

Oxalis mieri do USA a Kanady

Sieť obchodov s čajom a kávou v minulom roku expandovala do Indie a Francúzska, do svojho portfolia by momentálne rada pridala Spojené štáty a Kanadu.

potraviny a zdravie | 28.06.2017

Zelená franšíza 2017? Čaj

Príkladom ekológie, hospodárenia, i kultúry v biznise sa stala v Európe značka TeaGschwendner. Franšíza funguje i v Prahe.

potraviny a zdravie | 22.06.2017

Domáca dobrota v BON BON

Český BON BON už 10 rokov vyrába a predáva originálnu, ručne tvarovanú čokoládu. Tento rok otvára franšízy na Slovensku.

potraviny a zdravie | 02.05.2017

Zdravé menu aj pre Nemcov

Franšízy Fitness food menu mali expandovať do Poľska, skôr však uspeli vďaka menej prísnym zákonom v Nemecku a Maďarsku.

potraviny a zdravie | 08.11.2016

Kľúčom je kvalitný produkt

Jozef Feňák a Beata Ryšianová sa rozhodli priviesť do rodného mesta koncept, ktorý tam dovtedy chýbal. Momentálne je martinská kaviareň Bon Bon miestom, kam sa zákazníci radi vracajú.

potraviny a zdravie | 15.09.2016

Investovať s chuťou

Obchody s čokoládou a marcipánom Bon Bon umožňujú franšízantom voľne dopĺňať sortiment. Na jeseň pripravujú predaj špeciálnych 3D praliniek.

potraviny a zdravie | 23.11.2015

Sladký biznis s čokoládou

Neúspech podnikateľa nemusí vždy znamenať pre firmu katastrofu. Vie o tom aj Petra Kovandová, majiteľka franšízovej siete BON BON.

potraviny a zdravie | 10.07.2015

Namiesto kávy čokoláda

Manželia Černí premýšľali o otvorení literárnej kaviarne. Nakoniec rozbehli svoj biznis pod značkou BON BON. A práca s čokoládou je baví.

potraviny a zdravie | 04.05.2015

Franšíza pre podnikavých

Čo vidí ako najväčší prínos rozvoja prostredníctvom franšízantov prezradila v Rozhovore týždňa Petra Kovandová, majiteľka siete BON BON.

potraviny a zdravie | 02.10.2014

Lídrom vo franchisách

Fastfoodový reťazec Subway naďalej obsadzuje prvé miesto v najväčších franchisových sieťach. V Európe už otvoril 4500 reštaurácií.

potraviny a zdravie | 21.07.2014

Pan Kashtan priamo z pece

Predajca pečených gaštanov hľadá na Slovensku master-franchisanta.

potraviny a zdravie | 23.06.2014

Intenzívne rokovania

Pôvodom český franchisový koncept Náš Grunt jedná o vstupe na slovenský trh. V rozhovore týždňa to prezradil jeden zo spolumajiteľov Aleš Kotěra.

potraviny a zdravie | 28.03.2014

Matejov dvor členom SFA

Pôvodom slovenský koncept farmárskych predajní v marci rozšíril rady Slovenskej franchisingovej asociácie.

potraviny a zdravie | 09.01.2014

SFA sa rozrástla

Novým členom Slovenskej franchisingovej asociácie sa stala firma Fornetti Slovakia. Na trhu pôsobí už 250 franchisových pobočiek.

potraviny a zdravie | 31.12.2013

Chuť leta

Na mrazené dezerty stavil franchisový koncept Ice’n’go. Novo sa nachádza v Katalógu franchis.

potraviny a zdravie | 19.12.2013

Pan Kashtan mieri k nám

Predajca pečených gaštanov z Španielska hľadá na Slovensku master-franchisanta.

potraviny a zdravie | 16.10.2013

Slovensko otvorené

Originálny český franchisový koncept reštaurácií The PUB našiel master-franchisanta na slovenskom trhu

potraviny a zdravie | 16.10.2013

V znamení troch

Fruitisimo finišuje prípravy pobočiek v Poľsku a Nemecku. Na Slovensku má záujemcu o franchisu.

1