rozhovor týždňa

rozhovor týždňa | 17.01.2022

Máme za sebou rok plný výziev a zmien

„Rástli sme aj v období pandémie, ale ani nám sa nevyhlo zatváranie pobočiek," hovorí Miroslav Kubricht, managing director Yves Rocher pre ČR, SR a Maďarsko.

„Rástli sme aj v období pandémie, ale ani nám sa nevyhlo zatváranie pobočiek," hovorí Miroslav Kubricht, managing director Yves Rocher pre ČR, SR a Maďarsko.

rozhovor týždňa | 06.12.2021

Do päť rokov 150 pobočiek Simplea Point

„Slovensko je zaujímavý trh vďaka menším a stredne veľkým mestám. Tie sú pre naše finančné franšízy tým pravým miestom," hovorí zakladateľ Partners Petr Borkovec.

rozhovor týždňa | 21.11.2021

Hľadá sa ideálny partner

„Výberové konanie kandidátov na franšízanta nie je jednostranným procesom posudzovania. Tak, ako vo vzťahu dvoch ľudí, je dôležitý názor oboch strán," hovorí Marek Halfar z poradenskej spoločnosti PROFIT system.

rozhovor týždňa | 08.11.2021

Pandémia nás donútila k transformácii

„Naučili sme sa prispôsobovať, reštrukturalizovať a znovu objavovať samých seba a byť efektívnejší ako predtým,“ hovorí Radu Lupad, spoluzakladateľ Salad Box.

rozhovor týždňa | 25.10.2021

Tržby počas pandémie príjemne prekvapili

„Po dobu 6 mesiacov v čase pandémie sme franšízantom neúčtovali žiadne franšízové poplatky," prezrádza majiteľ a zakladateľ siete Mr. Kebab Ľubor Lelovits.

rozhovor týždňa | 11.10.2021

Franšíza aj pre začínajúcich podnikateľov

„Pri Extéria Markete sa môžeme baviť o návratnosti počiatočne investície franšízantov v horizonte 9 až 12 mesiacov," hovorí Aleš Krčmář, riaditeľ tejto franšízovej siete na Slovensku.

rozhovor týždňa | 27.09.2021

Podiel franšíz McDonald's narastá

Na Slovensku je veľký potenciál expanzie a tiež dostatočná kúpna sila na to, aby sme ešte rástli, hovorí riaditeľ pre franšízu McDonald´s CZ & SK Radim Foltýn.

rozhovor týždňa | 13.09.2021

Čaká nás redizajn pobočiek aj expanzia

„Radi by sme sa rozrástli do krajských miest, v ktorých zatiaľ nemáme zastúpenie," hovorí v rozhovore Jakub Mulač, riaditeľ spoločnosti Solodoor Centrum.

rozhovor týždňa | 30.08.2021

Franšíza preverená pandémiou

„Sme v tesnej blízkosti toho, čo sa deje na pracovnom trhu v oblasti IT a efektívne tomu ponuku kurzov prispôsobujeme," hovorí riaditeľ franšízy Coders Lab Grzegorz Morawski.

rozhovor týždňa | 16.08.2021

Pre franšízantov sme priateľom a sprievodcom

„Máme pripravené pobočky čakajúce na otvorenie, za ktorého oneskorením stojí COVID-19," hovorí Mario Martinek, riaditeľ spoločnosti Bright World stojaci za franšízou LG Laundry Lounge.

rozhovor týždňa | 02.08.2021

Návod pre franšízu

„Franšízový manuál by mal byť vypracovaný bežným jazykom. Len tak mu môžu franšízanti perfektne porozumieť, a efektívne využívať," hovorí poradkyňa PROFIT system Lenka Nováková.

rozhovor týždňa | 19.07.2021

Slovensko má pre Edukido veľký potenciál

„Pozorujeme, že s koncom pandémie záujem o našu franšízu neustále rastie. Záujemcovia sa ozývajú aj zo Slovenska," hovorí Joanna Małek, Key Account Manager franšízy Edukido.

rozhovor týždňa | 05.07.2021

Férové jednanie je základ úspechu

„COVID-19 náš biznis ovplyvnil negatívne aj pozitívne. Mali sme zatvorené, ale predávali sme viac ako keby sme mali otvorené," hovorí franšízant siete Dom farieb Ján Maťuga.

rozhovor týždňa | 21.06.2021

Young Engineers rozvíja zručnosti detí

„Ak viete, ako premýšľať, dokážete veľa vecí," hovorí Amir Asor, zakladateľ franšízového konceptu Young Engineers.

rozhovor týždňa | 07.06.2021

Kanadské vzdelávanie aj pre deti na Slovensku

„Podpora zo strany franšízora je pre nás kľúčová," hovorí Liliana Nikolová, franšízantka konceptu bilingválnych škôl a škôlok Maple Bear v Bulharsku.

rozhovor týždňa | 24.05.2021

Rozvíjame podnikanie členov aj franšízantov

„Členovia počas zasadania boardov získajú konkrétne odpovede na svoje otázky, čo sa ukazuje ako kľúčová výhoda," hovorí Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

rozhovor týždňa | 10.05.2021

Modernizácia a nové trendy

„Zmena zákazníckeho správania potvrdila, že rozšírenie sortimentu je správnou cestou pre nás i franšízantov," hovorí Pavol Kuľha, manažér pre expanziu a franšízing siete 1. Day.

rozhovor týždňa | 26.04.2021

Tohtoročná jar je pre nás novým štartom

„V našich franšízantoch hľadáme hlavne nasadenie, vieru v koncept a ochotu pracovať,“ hovorí Gerdi Vanfleteren, majiteľ franšízového konceptu Ekotopánky.

rozhovor týždňa | 29.03.2021

Zdravie otvára dvere do budúcnosti gastropodnikania

„Niektoré naše UGO Freshbary prenecháme franšízantom. Môžu rozbehnúť podnikanie za podmienok, ktoré by boli loni nemysliteľné," hovorí Lukáš Prauss, Expansion Director UGO.

2
3
4
5
ďalšie  
posledný