Slovensko

FRANŠÍZY NA HORŠIE ČASY
Franšízové podnikanie prináša príležitosť vo všetkých časoch, a to aj tým, ktorí o podnikaní zatiaľ len uvažujú.
Franšízové podnikanie prináša príležitosť vo všetkých časoch, a to aj tým, ktorí o podnikaní zatiaľ len uvažujú.

Franšíza je dobrý začiatok, riziká ale existujú
Bežným sprievodným javom podnikania je neistota. Jedným zo spôsobov, ako riziko z podnikania zmierniť, je aplikovať postup, ktorý sa osvedčil iným, franšízu.

Reputácia franšízy je základ
Žijeme v „dobe značkovej“, v ktorej sa transakcie, najmä pokiaľ ide o predaje franšízových licencií, riadia dobrým menom a tým, ako sú jednotlivé značky vnímané.

Na expanziu na Slovensko sme pripravení
Franšízovému konceptu Burrito Loco sa v Česku podarilo z Prahy preniknúť do ďalších miest. Podarí sa im vstúpiť aj k nám?

ÚSKALIA FRANCHISINGU
Pre správny výber vhodné franšízy je nevyhnutné, aby si záujemcovia o franšízové licencie položili sériu dôležitých otázok a odpovedali si na ne. Ktoré to sú?

Farebné podnikanie s franšízou
Franšízová sieť Dom farieb hľadá franšízantov aj v menších mestách. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

PF 2023
Prajeme všetkým našim priaznivcom z radov čitateľov a klientov úspešný vstup do nového roka 2023.

Z podnikania franšíza
Čo nesmie chýbať podnikateľovi, aby svoje podnikanie pretavil do úspešného franšízového konceptu? Prinášame vám pár tipov.

Biznis, ktorý pomáha šetriť
Inflácia, narušené dodávateľské reťazce a vojna na Ukrajine prinútili podniky hľadať úspory. Franšízanti Expense Reduction Analysts sa na nedostatok záujmu klientov nemôžu sťažovať.

Druhá pobočka McDonald's na diaľnici
McDonald's pokračuje v plánovanej expanzii. Na konci septembra otvorilauž už tridsiatu 39. reštauráciu, ktorá svoje miesto našla na dialnici.

Otvárame franšízový obchod s domácimi potrebami
V minulom roku oslávila značka Kinekus 30 rokov fungovania na trhu. Je pripravená ďalej rásť prostredníctvom franšízantov. Do akých miest sa hodí?

Expanzia doma aj za hranicami
Franšízanti Extéria sa nemusia obávať nedostatku práce, majú ju vďaka legislatívnym pravidlám. Na akých klientov sa zameriavajú?

Gastro koncept, ktorý dominuje Bratislave
Obohatiť gastronomický trh plánuje svojou ponukou bowl koncept Kaliforňan, bistro, ktoré zmenilo pojem ‘slovenský fast-food‘. Je novinkou v Katalógu franšíz.

Prečo platiť za franšízu?
Veľa podnikateľov možno napadne, prečo si kupovať franšízové licencie, keď môžu rozbehnúť svoje vlastné podnikanie. Tu sú 3 dôvody.

Guličková zmrzlina ako podnikanie
Značka ICE’N’GO pôsobí na slovenskom trhu už 12 rokov. Kto sa môže stať jej franšízantom?

30 pobočiek do konca roka
Prvá Simplea Point zahájila prevádzku v marci v Liptovskom Mikuláši. Po severe a juhu Slovenska sa na konci júna prvej pobočky dočkala aj Bratislava.

Franšíza „na skúšku“
Vedenie siete Extra Služby mierne upravilo nastavenie celého franšízového konceptu. Za posledný rok počet franšízantov a partnerov výrazne narástol.

Biznis s franšízou zameranou na zisk
Slovensko a Česko predstavujú pre franšízora Expense Reduction Analysts veľký potenciál. Na správu a rozvoj oboch sietí franšízantov hľadá Country Managera.

Franšíza nielen pre stavebníkov
Franšízantmi Maxeco sa stávajú podnikatelia hľadajúci nové príležitosti aj spokojní zákazníci. Čo všetko ovplyvňuje ich podnikanie?

Podnikanie bez investície
Sieť maloobchodných predajní Malina potraviny chce previesť zabehnuté pobočky na partnerov. Je novinkou v Katalógu franšíz.

Franšíza v krabičke
Spoločnosť iCatering rozbieha franšízový koncept iBoxík. Franšízantom sľubuje návratnosť investície do dvoch rokov. Kto sa môže uchádzať o licenciu?