Rozdelenie trhu

potraviny a zdravie | 14.05.2021

Záujem o licencie a služby DietaFit stále rastie

Väčšinu gastronomických konceptov ovplyvnila súčasná situácia negatívne, výrazne obmedzila ich prevádzku. Sú však aj také, ktorým kríza priviedla zákazníkov aj franšízantov.

Väčšinu gastronomických konceptov ovplyvnila súčasná situácia negatívne, výrazne obmedzila ich prevádzku. Sú však aj také, ktorým kríza priviedla zákazníkov aj franšízantov.

vzdelávanie | 05.05.2021

Úspech jedného motivuje ďalších

Jazyková škola Zaraz má za sebou náročný rok. Po ústupe pandémie je však pripravená ďalej rozširovať svoju franšízu. Potenciál vidí hlavne na východe Slovenska.

bývanie a stavba | 28.04.2021

Franšíze Solodoor rastú predaje aj pobočková sieť

Počas prvného štvrtroku zvýšila predajná sieť dverí a zárubní medziročné predaje o 40 %. Jej obrat dosiahol počas januára až marca cca 560 tisíc eur.

odevy a obuv | 26.04.2021

Tohtoročná jar je pre nás novým štartom

„V našich franšízantoch hľadáme hlavne nasadenie, vieru v koncept a ochotu pracovať,“ hovorí Gerdi Vanfleteren, majiteľ franšízového konceptu Ekotopánky.

business a poradenstvo (B2B) | 22.04.2021

Online trhovisko vo franšíze

Franšízový koncept Qjob hľadá na Slovensku franšízantov aj záujemcov o master licenciu, ktorí budú online spájať firmy so zákazníkmi. Aké musia splniť podmienky?

gastronómia | 12.04.2021

Steaková franšíza

Odbor gastronómie sa vplyvom súčasnej situácie zmení. Šancu uspieť získajú nové koncepty, ktoré zaujmú zákazníkov svojou ponukou.

vzdelávanie | 12.04.2021

Kanadské vzdelávanie aj pre deti na Slovensku

„Podpora zo strany franšízora je pre nás kľúčová," hovorí Liliana Nikolová, franšízantka konceptu bilingválnych škôl a škôlok Maple Bear v Bulharsku.

gastronómia | 29.03.2021

Zdravie otvára dvere do budúcnosti gastropodnikania

„Niektoré naše UGO Freshbary prenecháme franšízantom. Môžu rozbehnúť podnikanie za podmienok, ktoré by boli loni nemysliteľné," hovorí Lukáš Prauss, Expansion Director UGO.

gastronómia | 21.03.2021

Šanca na úspech v gastronómii

Franšíza Burrito Loco sa chce rozšíriť z Prahy aj na Slovensko. Koľko bude stáť franšízantov vstup do podnikania s touto značkou?

gastronómia | 15.03.2021

Dopyt po licenciách posilňuje

„Náklady na rebranding pobočiek nikdy nenesú v plnej miere franšízanti. Podieľame sa na nich aj my a prenajímateľ priestorov,“ hovorí Peter Ondrej, riaditeľ Coffeeshop Company.

gastronómia | 12.03.2021

Pizza Hut na love franšízantov

Známa sieť pizzérií ponúka licencie. Franšízanti, ktorí otvoria pobočku do konca roka 2021 získajú časť investície naspäť.

kozmetika | 08.03.2021

Bližšie k zákazníkom počas lockdownu

Franšízovú sieť Yves Rocher čaká tento rok optimalizácia a modernizácia. Značka chce ešte viac podporiť svoj ekologický prístup.

gastronómia | 01.03.2021

Bezpečný a kvalitný servis je základ

„Rok 2021 bude okrem iného v znamení otvárania nových reštaurácií. Chceme, aby boli všetky od začiatku v rukách franšízantov," hovorí Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald's.

business a poradenstvo (B2B) | 01.03.2021

Odbor, ktorý frčí aj počas krízi

Bezpečnosť práce a hygienické predpisy sa počas uplynulého roka dostali do popredia záujmu. Ťažia z toho aj franšízanti Extéria Market.

business a poradenstvo (B2B) | 15.02.2021

B2B segment láka nové franšízy

Poskytovanie služieb firemným zákazníkom sa zdá byť pre zahraničné značky atraktívne. Kto sa snaží o vstup na trh?

business a poradenstvo (B2B) | 01.02.2021

Odovzdávanie skúseností a inšpirácie

„Naším cieľom je vďaka franšízantom sprostredkovať podporu TAB Boardov podnikateľom zo všetkých regiónov Slovenska," prezrádza Petr Škabrada, master-franšízant TAB Board.

vzdelávanie | 28.01.2021

Coders Lab nespomaľuje

Napriek pandémii najväčšia IT škola v regióne CEE pokračuje v zahraničnom rozvoji. Svoje programovacie kurzy ponúkne v Rakúsku a Španielsku. Franšízovú licenciu ponúka tiež pre SR.

rôzné služby (B2C) | 18.01.2021

Podnikanie s motýľmi

„Koncept Papilonia jasne a zreteľne preukázal svoj potenciál aj v dobe obmedzujúcich reštrikcií a pri absencii zahraničných turistov, hovorí Michal Kučera," konateľ spoločnosti Motýlí dom.

vzdelávanie | 11.01.2021

Franšízanti pre veľké mestá

Kanadský vzdelávací koncept Maple Bear vidí na trhu potenciál. Záujem o súkromné dvojjazyčné vzdelanie tu stúpa. Pre koho je to príležitosť?

2
3
4
5
ďalšie  
posledný