Druhá pobočka McDonald's na diaľnici

Nový dizajn / V minulom roku začal McDonald's na Slovensku postupne meniť a modernizovať prevádzky na reštaurácie novej generácie.
Nedeľa
20.11.2022
McDonald's pokračuje v plánovanej expanzii. Na konci septembra otvorilauž už tridsiatu 39. reštauráciu, ktorá svoje miesto našla na dialnici.
 

Nová prevádzka je umiestnená na obojstrannom exite z diaľnice D1, pričom je na strane z Bratislavy v smere na Senec. Po reštaurácii v Beladiciach ide už o druhú prevádzku, ktorá sa nachádza pri rýchlostnej ceste či diaľnici. „Otvorením novej diaľničnej reštaurácie v Triblavine potvrdzujeme naše biznisové plány s expanziou a sme radi, že sa nám darí pokračovať v rozširovaní siete našich nových prevádzok v rámci Slovenska.  Sme radi, že týmto ponúkneme motoristom možnosť na príjemnú prestávku, v rámci ktorej si môžu chvíľku odpočinúť od šoférovania, občerstviť sa či vychutnať si kvalitnú kávu z McCafé,“ hovorí Richard Boháč, Development Manager pre McDonald's na Slovensku.

Nová reštaurácia na mape Slovenska disponuje 145 miestami na sedenie. Príjemné posedenie s dobrým jedlom si môže na terase vychutnať 52 zákazníkov. Pred prevádzkou je pre návštevníkov prichystaných celkovo 41 parkovacích miest a dve miesta pre autobusy. V exteriéri reštaurácie sa nachádza vonkajšie detské ihrisko. McDonald's otvorením ďalšej prevádzky vytvoril celkovo 90 nových pracovných miest, ktoré ponúkajú pracovnú príležitosť aj študentom, mamičkám, zdravotné znevýhodneným osobám i seniorom.

Skúsený partner

Zodpovednosť za prevádzku reštaurácie preberá dlhoročný partner a franšízant Anton Novotný, ktorý na Slovensku vlastní a prevádzkuje už sedem reštaurácií. „Byť zodpovedný za plynulý chod prevádzky a stáť na jej čele je nielen veľkou príležitosťou, ale aj obrovskou zodpovednosťou. Franchising však nie sú preteky o to, kto bude vlastniť najviac reštaurácií, ale je za ním množstvo práce, úsilia a najmä ľudí, ktorí sú najdôležitejším motorom. Som veľmi rád, že sa mi naskytla príležitosť otvoriť moju prvú diaľničnú reštauráciu na exite Triblavina, ktorá určite poteší množstvo motoristov, ale i cestujúcich rodín,“ skonštatoval franšízant Anton Novotný.

Interiér novootvorenej reštaurácie je vyhotovený v modernom dizajne s názvom Geometry, ktorý sa vyznačuje zmesou geometrických ilustrácií či šedých betónových panelov a stelesňuje rovnováhu medzi sofistikovanosťou a hravosťou. Vo vnútorných priestoroch je pre návštevníkov pripravených 10 samoobslužných objednávacích kioskov. Nechýba ani kaviarenská časť McCafé. Vedľa novej reštaurácie na exite Triblavina nebudú chýbať dve rýchlo nabíjacie stanice pre elektromobily. Pôjde v poradí o sedemnástu prevádzku McDonald's na Slovensku s e-nabíjacími stanicami, ktoré prevádzkuje partnerská spoločnosť ZSE Energia, a. s.