gastronómia

gastronómia | 12.04.2021

Steaková franšíza

Odbor gastronómie sa vplyvom súčasnej situácie zmení. Šancu uspieť získajú nové koncepty, ktoré zaujmú zákazníkov svojou ponukou.

Odbor gastronómie sa vplyvom súčasnej situácie zmení. Šancu uspieť získajú nové koncepty, ktoré zaujmú zákazníkov svojou ponukou.

gastronómia | 15.03.2021

Dopyt po licenciách posilňuje

„Náklady na rebranding pobočiek nikdy nenesú v plnej miere franšízanti. Podieľame sa na nich aj my a prenajímateľ priestorov,“ hovorí Peter Ondrej, riaditeľ Coffeeshop Company.

gastronómia | 12.03.2021

Pizza Hut na love franšízantov

Známa sieť pizzérií ponúka licencie. Franšízanti, ktorí otvoria pobočku do konca roka 2021 získajú časť investície naspäť.

gastronómia | 01.03.2021

Bezpečný a kvalitný servis je základ

„Rok 2021 bude okrem iného v znamení otvárania nových reštaurácií. Chceme, aby boli všetky od začiatku v rukách franšízantov," hovorí Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald's.

gastronómia | 03.12.2020

Podnikanie s chuťou trhaného mäsa

Koncept rýchleho občerstvenia Volos chce svojimi pobočkami obsadiť celé Slovensko. Kto sa môže uchádzať o franšízovoú licenciu?

gastronómia | 23.11.2020

Príležitosť pre podnikateľov s nasadením

„Doba je bolestivá, ale o to viac sa snažíme náš koncept upravovať a posúvať ďalej. Spúšťame nové produkty a zaviedli sme nové služby,“ hovorí Ľubor Lelovits, majiteľ Mr. Kebab.

gastronómia | 16.11.2020

Originalitou za úspechom

Obmedzenie fungovania gastronomických prevádzkach nebude trvať večne. Ak je teda vaším cieľom podnikať v tejto oblasti, je ten správny čas na nájdenie tej pravej franšízy.

gastronómia | 19.10.2020

V každom hlavnom meste Európy

„Slovenský trh už máme pobočkami pokrytý. V Česku, Maďarsku a Poľsku priestor pre nových franšízantov stále je,“ hovorí majiteľ konceptu La Donuteria Peter Straňák.

gastronómia | 01.09.2020

McDonald´s je môj koníček aj život

Zoltán Vida je vyštudovaný telocvikár. Nikdy sa však tejto profesii nevenoval, stal sa z neho podnikateľ. Dnes prevádzkuje 3 reštaurácie McDonald´s.

gastronómia | 14.08.2020

Pekne prepečené podnikanie

Rodinná sieť reštaurácií z Lotyšska Steiku Haoss chce prekročiť hranice krajiny. Ponúka príležitosť pre master-franšízantov.

gastronómia | 03.08.2020

Franšízanti McDonald´s prijímajú zamestnancov

Fastfoodovej sieti sa rýchlo po znovuotvorení reštaurácií vrátili tržby do normálu. Zákazníci zdvojnásobili záujem o McDelivery.

gastronómia | 05.05.2020

Subway finančne uľaví franšízantom

Dlhotrvajúce zníženie tržieb môže byť pre viacero franšízantov likvidačné. Subway im preto znižuje poplatky. Po odvolaní opatrení sa chce vrátiť v plnej sile.

gastronómia | 01.05.2020

Americký sen sa stal na Slovensku skutočnosťou

Matej Varga prevádzkoval v Bratislave štyri reštaurácie Subway. Zároveň má na starosti rozvoj značky na Slovensku aj v Chorvátsku. Ako sa podniká pod svetoznámou značkou?

gastronómia | 27.04.2020

Sladké na krízu

Zo dňa na deň zostali kvôli nariadeniam vlády všetky pobočky siete La Donuteria zatvorené. Dnes franšízy aj vďaka vernosti zákazníkov čiastočne fungujú.

gastronómia | 25.02.2020

Nebáť sa, ísť si za svojim a vytvoriť vlastný štýl

Syndróm vyhorenia v jednom odbore ho priviedol k úspechu a podnikaniu v inom. Ako dnes vidí svoje podnikanie pod značkou Mr. Kebab jeho zakladateľ Ľubor Lelovits?

gastronómia | 15.01.2020

S inováciami za zákazníkmi

Ponuka fresh barov UGO sa pred nedávnom rozrástla, a to o UGO Grill sandwiche. Dostupné budú i v tých najmenších franšízových prevádzkach.

gastronómia | 02.01.2020

Šťastná trinástka pre franšízu

Rok 2020 bude u Fruitisima v znamení expanzie. Nové pobočky otvorí na českom, slovenskom aj maďarskom trhu.

gastronómia | 09.12.2019

Franšíza na sladko

Je vašim snom otvoriť si štýlovú kaviareň či cukráreň? Čo hovoríte na to, že by ste sa stali súčasťou siete La Donuteria a predávali donaty, ktoré sú celosvetovo najpredávanejším dezertom?

gastronómia | 13.11.2019

Podnikanie bez plytvania

Originálne poňatie obsluhy reštaurácií EasyBear zaujme hlavne zákazníkov, ich ziskovosť hlavne záujemcov o franšízu.

2
3
4
5
ďalšie  
posledný