gastronómia

gastronómia | 21.01.2022

Chuť divokého západu

Lotyšská franšízová sieť reštaurácií SteikuHaoss má plán, ako nakŕmiť Európu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

Lotyšská franšízová sieť reštaurácií SteikuHaoss má plán, ako nakŕmiť Európu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

gastronómia | 16.12.2021

Nová gastro franšíza na dohľad

Česká značka Amici Pizza & Burgers vstupuje na slovenský trh. Franšízantom ponúka tri obchodné formáty. Ktoré to sú?

gastronómia | 21.11.2021

Pizza Hut budúcnosti

Rok 2020 bol pre franšízu Pizza Hut obdobím stabilizácie. Teraz je pripravená rásť. Franšízantov hľadá aj u nás.

gastronómia | 08.11.2021

Pandémia nás donútila k transformácii

„Naučili sme sa prispôsobovať, reštrukturalizovať a znovu objavovať samých seba a byť efektívnejší ako predtým,“ hovorí Radu Lupad, spoluzakladateľ Salad Box.

gastronómia | 25.10.2021

Tržby počas pandémie príjemne prekvapili

„Po dobu 6 mesiacov v čase pandémie sme franšízantom neúčtovali žiadne franšízové poplatky," prezrádza majiteľ a zakladateľ siete Mr. Kebab Ľubor Lelovits.

gastronómia | 27.09.2021

Podiel franšíz McDonald's narastá

Na Slovensku je veľký potenciál expanzie a tiež dostatočná kúpna sila na to, aby sme ešte rástli, hovorí riaditeľ pre franšízu McDonald´s CZ & SK Radim Foltýn.

gastronómia | 26.09.2021

Investícia do kávového povzbudenia

Denne sa vo svete skonzumujú viac ako 2 miliardy šálok kávy, a to v kaviarňach i mimo nich. Kúsok koláča úspechu chce s franšízou značka Meron odhryznúť aj u nás.

gastronómia | 13.08.2021

Úprava stratégie expanzie

Na domácom trhu sa sieti Volos darí s pomocou franšízantov expandovať. Chuť rozvíjať svoje reštaurácie má aj u nás. Kto sa môže stať franšízantom?

gastronómia | 17.06.2021

Šalátový biznis

Pobočky značky Salad Box predstavujú zdravú alternatívu k všadeprítomným fastfoodom. Uspieť chce aj na našom trhu.

gastronómia | 07.06.2021

Podnikanie s vlastnou kávou

Milovníci kávy môžu zbystriť. Na slovenský trh mieri nový kaviarenský franšízový koncept Meron. Koľko investujú franšízanti do otvorenia pobočky?

gastronómia | 18.05.2021

Sladké podnikanie

Na slovenský trh mieri ďalšia zahraničná značka. Svoju sieť tu chce vybudovať franšízový koncept Donuteria. Aká investícia čaká na záujemcu o licenciu?

gastronómia | 12.04.2021

Steaková franšíza

Odbor gastronómie sa vplyvom súčasnej situácie zmení. Šancu uspieť získajú nové koncepty, ktoré zaujmú zákazníkov svojou ponukou.

gastronómia | 29.03.2021

Zdravie otvára dvere do budúcnosti gastropodnikania

„Niektoré naše UGO Freshbary prenecháme franšízantom. Môžu rozbehnúť podnikanie za podmienok, ktoré by boli loni nemysliteľné," hovorí Lukáš Prauss, Expansion Director UGO.

gastronómia | 21.03.2021

Šanca na úspech v gastronómii

Franšíza Burrito Loco sa chce rozšíriť z Prahy aj na Slovensko. Koľko bude stáť franšízantov vstup do podnikania s touto značkou?

gastronómia | 15.03.2021

Dopyt po licenciách posilňuje

„Náklady na rebranding pobočiek nikdy nenesú v plnej miere franšízanti. Podieľame sa na nich aj my a prenajímateľ priestorov,“ hovorí Peter Ondrej, riaditeľ Coffeeshop Company.

gastronómia | 12.03.2021

Pizza Hut na love franšízantov

Známa sieť pizzérií ponúka licencie. Franšízanti, ktorí otvoria pobočku do konca roka 2021 získajú časť investície naspäť.

gastronómia | 01.03.2021

Bezpečný a kvalitný servis je základ

„Rok 2021 bude okrem iného v znamení otvárania nových reštaurácií. Chceme, aby boli všetky od začiatku v rukách franšízantov," hovorí Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald's.

gastronómia | 03.12.2020

Podnikanie s chuťou trhaného mäsa

Koncept rýchleho občerstvenia Volos chce svojimi pobočkami obsadiť celé Slovensko. Kto sa môže uchádzať o franšízovoú licenciu?

gastronómia | 23.11.2020

Príležitosť pre podnikateľov s nasadením

„Doba je bolestivá, ale o to viac sa snažíme náš koncept upravovať a posúvať ďalej. Spúšťame nové produkty a zaviedli sme nové služby,“ hovorí Ľubor Lelovits, majiteľ Mr. Kebab.

2
3
4
5
ďalšie  
posledný