gastronómia

gastronómia | 20.11.2022

Druhá pobočka McDonald's na diaľnici

McDonald's pokračuje v plánovanej expanzii. Na konci septembra otvorilauž už tridsiatu 39. reštauráciu, ktorá svoje miesto našla na dialnici.

McDonald's pokračuje v plánovanej expanzii. Na konci septembra otvorilauž už tridsiatu 39. reštauráciu, ktorá svoje miesto našla na dialnici.

gastronómia | 11.09.2022

Z kurtov do franšízy

Jeden z najväčších slovenských tenisových talentov Kamil Čapkovič má dnes vlastnú reštauráciu McDonald‘s v bratislavskej Petržalke. Čo ho priviedlo do franšízy?

gastronómia | 11.09.2022

Guličková zmrzlina ako podnikanie

Značka ICE’N’GO pôsobí na slovenskom trhu už 12 rokov. Kto sa môže stať jej franšízantom?

gastronómia | 28.08.2022

Žena v čele McDonald´s

Novou generálnou riaditeľkou spoločnosti McDonald’s pre český a slovenský trh sa stala Yuliya Badritdinova. Aktuálne má na starosti 3 trhy.

gastronómia | 25.07.2022

Úspech siete závisí od franšízantov

„Na trhu sme už veľa rokov a dokázali sme, že dokážeme franšízantom zabezpečiť ziskovú prevádzku a podnikanie," hovorí Peter Ondrej, Managing Director Coffeeshop Company.

gastronómia | 24.07.2022

Franšíza v krabičke

Spoločnosť iCatering rozbieha franšízový koncept iBoxík. Franšízantom sľubuje návratnosť investície do dvoch rokov. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

gastronómia | 04.07.2022

Franšíza do obchodného centra aj na ulicu

Fastfoodové franšízy sú v kurzu. Pre mnohých predstavujú šancu na rozbehnutie podnikania v gastroodbore. Jednou zo značiek, ktoré chcú na trhu ďalej expandovať je Mr. Kebab.

gastronómia | 25.05.2022

McDonald´s definitívne opúšťa Rusko

Fastfoodový gigant zahajuje kvôli procesu ukončenia podnikania v Rusku. Tamojší trh opúšťa po 30 rokoch.

gastronómia | 01.05.2022

Po rokoch spolupráce s UGO je aj moje stravovanie úplne iné

Ladislav Sabo s manželkou úspešne prevádzkuje UGO Freshbar v Poprade už 7 rokov. Ako vie zosúladiť pracovný a súkromný život?

gastronómia | 11.04.2022

Naše pobočky ponúkajú kávu aj zážitok

„Ak chcete byť najlepší, musíte mať všetky najlepšie znalosti a prax,“ Crina Ciocian, Managing Partner a šéfka Business Development spoločnosti Meron.

gastronómia | 08.04.2022

Otvárame mexickú fast food reštauráciu

Manažérske schopnosti, finančná stabilita, vášeň pre jedlo a prezákaznícky servis. To je to, čo vo svojich franšízantoch hľadá koncept Burrito Loco.

gastronómia | 28.03.2022

Pizzerie s medzinárodnou značkou

„V rámci stratégie sa zameriavame na udržateľný rast, ktorého cieľom je generovať zisk,“ hovorí manažér rozvoja franšízy Pizza Hut Kacper Szczepański.

gastronómia | 18.03.2022

Strýčko Váňa namiesto McDonald's?

Chcú Rusi napodobiť McDonald's? Mierne upravené logo a názov Strýčko Váňa by mohli nahradiť značku tejto globálnej siete v Rusku.

gastronómia | 14.03.2022

Franšízing pre nás znamená dlhodobé partnerstvo

„Po dobe covidového „temna“ sa znovu rozhliadame po príležitostiach pre franšízovú spoluprácu," prezrádza Lukáš Prauss, riaditeľ rozvoja UGO.

gastronómia | 09.03.2022

Svetovým franšízám vládnu džusy

V súťaži Global Franchise Awards 2022 na International Franchise Convention zvíťazila Austrálska značka Boost Juice.

gastronómia | 04.03.2022

McDonald´s rozšiřuje zastúpenie

Reštaurácie McDonald´s na Slovensku v minulom roku obslúžili viac ako 12,5 milióna zákazníkov. Svoj podiel na tom mali aj nové franšízové pobočky.

gastronómia | 28.02.2022

Kaviarne pripravené na rast

Franšízanti CoffeeshopCompany si môžu vybrať, ako veľkú kaviareň chcú prevádzkovať. Koľko potom do nej musia investovať?

gastronómia | 21.01.2022

Chuť divokého západu

Lotyšská franšízová sieť reštaurácií SteikuHaoss má plán, ako nakŕmiť Európu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

gastronómia | 06.01.2022

Trampoty giganta Starbucks

Ani dlhoročné skúsenosti s franšízovým rozvojom vás nemusia ochrániť pred problémami na nových trhoch. Vie o tom aj celosvetovo obľúbená kaviarenská sieť.

2
3
4
5
ďalšie  
posledný