gastronómia

gastronómia | 25.05.2022

McDonald´s definitívne opúšťa Rusko

Fastfoodový gigant zahajuje kvôli procesu ukončenia podnikania v Rusku. Tamojší trh opúšťa po 30 rokoch.

Fastfoodový gigant zahajuje kvôli procesu ukončenia podnikania v Rusku. Tamojší trh opúšťa po 30 rokoch.

gastronómia | 08.04.2022

Otvárame mexickú fast food reštauráciu

Manažérske schopnosti, finančná stabilita, vášeň pre jedlo a prezákaznícky servis. To je to, čo vo svojich franšízantoch hľadá koncept Burrito Loco.

gastronómia | 28.03.2022

Pizzerie s medzinárodnou značkou

„V rámci stratégie sa zameriavame na udržateľný rast, ktorého cieľom je generovať zisk,“ hovorí manažér rozvoja franšízy Pizza Hut Kacper Szczepański.

gastronómia | 18.03.2022

Strýčko Váňa namiesto McDonald's?

Chcú Rusi napodobiť McDonald's? Mierne upravené logo a názov Strýčko Váňa by mohli nahradiť značku tejto globálnej siete v Rusku.

gastronómia | 14.03.2022

Franšízing pre nás znamená dlhodobé partnerstvo

„Po dobe covidového „temna“ sa znovu rozhliadame po príležitostiach pre franšízovú spoluprácu," prezrádza Lukáš Prauss, riaditeľ rozvoja UGO.

gastronómia | 09.03.2022

Svetovým franšízám vládnu džusy

V súťaži Global Franchise Awards 2022 na International Franchise Convention zvíťazila Austrálska značka Boost Juice.

gastronómia | 04.03.2022

McDonald´s rozšiřuje zastúpenie

Reštaurácie McDonald´s na Slovensku v minulom roku obslúžili viac ako 12,5 milióna zákazníkov. Svoj podiel na tom mali aj nové franšízové pobočky.

gastronómia | 28.02.2022

Kaviarne pripravené na rast

Franšízanti CoffeeshopCompany si môžu vybrať, ako veľkú kaviareň chcú prevádzkovať. Koľko potom do nej musia investovať?

gastronómia | 21.01.2022

Chuť divokého západu

Lotyšská franšízová sieť reštaurácií SteikuHaoss má plán, ako nakŕmiť Európu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

gastronómia | 06.01.2022

Trampoty giganta Starbucks

Ani dlhoročné skúsenosti s franšízovým rozvojom vás nemusia ochrániť pred problémami na nových trhoch. Vie o tom aj celosvetovo obľúbená kaviarenská sieť.

gastronómia | 16.12.2021

Nová gastro franšíza na dohľad

Česká značka Amici Pizza & Burgers vstupuje na slovenský trh. Franšízantom ponúka tri obchodné formáty. Ktoré to sú?

gastronómia | 21.11.2021

Pizza Hut budúcnosti

Rok 2020 bol pre franšízu Pizza Hut obdobím stabilizácie. Teraz je pripravená rásť. Franšízantov hľadá aj u nás.

gastronómia | 08.11.2021

Pandémia nás donútila k transformácii

„Naučili sme sa prispôsobovať, reštrukturalizovať a znovu objavovať samých seba a byť efektívnejší ako predtým,“ hovorí Radu Lupad, spoluzakladateľ Salad Box.

gastronómia | 25.10.2021

Tržby počas pandémie príjemne prekvapili

„Po dobu 6 mesiacov v čase pandémie sme franšízantom neúčtovali žiadne franšízové poplatky," prezrádza majiteľ a zakladateľ siete Mr. Kebab Ľubor Lelovits.

gastronómia | 27.09.2021

Podiel franšíz McDonald's narastá

Na Slovensku je veľký potenciál expanzie a tiež dostatočná kúpna sila na to, aby sme ešte rástli, hovorí riaditeľ pre franšízu McDonald´s CZ & SK Radim Foltýn.

gastronómia | 26.09.2021

Investícia do kávového povzbudenia

Denne sa vo svete skonzumujú viac ako 2 miliardy šálok kávy, a to v kaviarňach i mimo nich. Kúsok koláča úspechu chce s franšízou značka Meron odhryznúť aj u nás.

gastronómia | 13.08.2021

Úprava stratégie expanzie

Na domácom trhu sa sieti Volos darí s pomocou franšízantov expandovať. Chuť rozvíjať svoje reštaurácie má aj u nás. Kto sa môže stať franšízantom?

gastronómia | 17.06.2021

Šalátový biznis

Pobočky značky Salad Box predstavujú zdravú alternatívu k všadeprítomným fastfoodom. Uspieť chce aj na našom trhu.

gastronómia | 07.06.2021

Podnikanie s vlastnou kávou

Milovníci kávy môžu zbystriť. Na slovenský trh mieri nový kaviarenský franšízový koncept Meron. Koľko investujú franšízanti do otvorenia pobočky?

2
3
4
5
ďalšie  
posledný