Mr. Kebab

Informácie o franchisovom systéme
popis franchisového systému
Mr.KEBAB franchise systém prináša na trh fast foodov - plných mletého mäsa a hamburgerov - novú kvalitu rýchleho občerstvenia. Kebab je produkt, s ktorým ste sa už určite stretli, ale ešte nikdy nebol tak dobrý, tak šťavnatý a hlavne chutný, ako v medzinárodnej sieti Mr.KEBAB.
Spolu s ostatnými dôsledne vyberanými produktami pripravovanými v duchu zásad zdravého stravovania prinášame filozofiu jednotne ladených a rovnako zásobovaných Fast foodov, postavených na báze Kebabu, takže odteraz budete mať istotu vždy kvalitného produktu pre svojich klientov.
V kombinácii s kvalitným servisom tak máte práve Vy možnosť stať sa súčasťou medzinárodnej siete a prispievať tak ku spokojnosti našich zákazníkov, nech sú kdekoľvek, ako aj k vašej spokojnosti s dosiahnutými predajnými a finančnými výsledkami.
Začlente sa aj vy do medzinárodnej rodiny poskytovateľov kvalitného občerstvenia - do rodiny Mr. KEBAB. Máte možnosť pracovať v systéme, kde vám všetko ukážeme, naučíme vás, zaškolíme vašich pracovníkov a budeme vás podporovať k vášmu úspechu.
Vlastné pobočky
- OC Atrium Optima, Košice, Slovensko
Franchisové pobočky
- OC Galéria Shopping, Košice, Slovensko
- OC Aupark Schoping Center – Žilina, Slovensko
- OC NOVUM – Prešov, Slovensko
Obrázok pobočky systému
Informácie pre franchisantov
Podpora pre franchisantov
- pri hladaní vhodného priestoru
- pri zazmluvnňovaní
- pri realizácii
- pri rozbehu
Nevyhnutná investícia na začiatku
- Vstupná investícia v rozpätí : 40 000 - 80 000 Eur (podľa veľkosti prevádzky)
- Základná licencia: 10 000 Eur
- Mesačné poplatky: 5 % z obratu
Základné požiadavky
Požiadavky na priestor:
- Cca 50 m2 ( bez sedenia, ak je spoločné)
- Cca 100m2 so sedením
- Možný aj exterierový stánok - cca 35m2 bez sedenia (len státie) - cca 70m2 so sedením
Informácie o franchisorovi
Kontaktná osoba pre záujemcov o licenciu
Ing. Ľubor Lelovits
Zistite viac
Prečítaj články
Najčítanejšie

„V súčasnom nepredvídateľnom období by som si ako začínajúci podnikateľ prioritne vybral franchísu pred samostatnosťou," hovorí Ľubor Lelovits, majiteľ Mr. Kebab.
Fastfoodové franšízy sú v kurzu. Pre mnohých predstavujú šancu na rozbehnutie podnikania v gastroodbore. Jednou zo značiek, ktoré chcú na trhu ďalej expandovať je Mr. Kebab.
„Po dobu 6 mesiacov v čase pandémie sme franšízantom neúčtovali žiadne franšízové poplatky," prezrádza majiteľ a zakladateľ siete Mr. Kebab Ľubor Lelovits.
„Doba je bolestivá, ale o to viac sa snažíme náš koncept upravovať a posúvať ďalej. Spúšťame nové produkty a zaviedli sme nové služby,“ hovorí Ľubor Lelovits, majiteľ Mr. Kebab.
Syndróm vyhorenia v jednom odbore ho priviedol k úspechu a podnikaniu v inom. Ako dnes vidí svoje podnikanie pod značkou Mr. Kebab jeho zakladateľ Ľubor Lelovits?

„V tomto roku sa zameriame najmä na expanziu mimo Bratislavu. Chceme otvoriť štyri nové pobočky," hovorí Michaela Smrtičová z vedenia franšízovej siete Kaliforňan.
Franšízovému konceptu Burrito Loco sa v Česku podarilo z Prahy preniknúť do ďalších miest. Podarí sa im vstúpiť aj k nám?
McDonald's pokračuje v plánovanej expanzii. Na konci septembra otvorilauž už tridsiatu 39. reštauráciu, ktorá svoje miesto našla na dialnici.
Obohatiť gastronomický trh plánuje svojou ponukou bowl koncept Kaliforňan, bistro, ktoré zmenilo pojem ‘slovenský fast-food‘. Je novinkou v Katalógu franšíz.
Jeden z najväčších slovenských tenisových talentov Kamil Čapkovič má dnes vlastnú reštauráciu McDonald‘s v bratislavskej Petržalke. Čo ho priviedlo do franšízy?

Značka ICE’N’GO pôsobí na slovenskom trhu už 12 rokov. Kto sa môže stať jej franšízantom?
Novou generálnou riaditeľkou spoločnosti McDonald’s pre český a slovenský trh sa stala Yuliya Badritdinova. Aktuálne má na starosti 3 trhy.
„Na trhu sme už veľa rokov a dokázali sme, že dokážeme franšízantom zabezpečiť ziskovú prevádzku a podnikanie," hovorí Peter Ondrej, Managing Director Coffeeshop Company.
Spoločnosť iCatering rozbieha franšízový koncept iBoxík. Franšízantom sľubuje návratnosť investície do dvoch rokov. Kto sa môže uchádzať o licenciu?
Fastfoodový gigant zahajuje kvôli procesu ukončenia podnikania v Rusku. Tamojší trh opúšťa po 30 rokoch.
Ladislav Sabo s manželkou úspešne prevádzkuje UGO Freshbar v Poprade už 7 rokov. Ako vie zosúladiť pracovný a súkromný život?

Informácie zadané v katalógu dodávajú samotné franchisové systémy. Pred podpisom zmluvy o spoluprácu by mal každý záujemca posúdiť ponuku danej firmy. Redakcia si vyhradzuje právo upraviť informácie o systémoch udávaných v katalógu. V prípade zistenia, že udávané informácie nie sú pravdivé či neaktuálne, prosíme kontaktuje redakciu.