Mr. Kebab

Informácie o franchisovém systému
popis franchisového systému
Mr.KEBAB franchise systém prináša na trh fast foodov - plných mletého mäsa a hamburgerov - novú kvalitu rýchleho občerstvenia. Kebab je produkt, s ktorým ste sa už určite stretli, ale ešte nikdy nebol tak dobrý, tak šťavnatý a hlavne chutný, ako v medzinárodnej sieti Mr.KEBAB.
Spolu s ostatnými dôsledne vyberanými produktami pripravovanými v duchu zásad zdravého stravovania prinášame filozofiu jednotne ladených a rovnako zásobovaných Fast foodov, postavených na báze Kebabu, takže odteraz budete mať istotu vždy kvalitného produktu pre svojich klientov.
V kombinácii s kvalitným servisom tak máte práve Vy možnosť stať sa súčasťou medzinárodnej siete a prispievať tak ku spokojnosti našich zákazníkov, nech sú kdekoľvek, ako aj k vašej spokojnosti s dosiahnutými predajnými a finančnými výsledkami.
Začlente sa aj vy do medzinárodnej rodiny poskytovateľov kvalitného občerstvenia - do rodiny Mr. KEBAB. Máte možnosť pracovať v systéme, kde vám všetko ukážeme, naučíme vás, zaškolíme vašich pracovníkov a budeme vás podporovať k vášmu úspechu.
Vlastné pobočky
- OC Atrium Optima, Košice, Slovensko
Franchisové pobočky
- OC Galéria Shopping, Košice, Slovensko
- OC Aupark Schoping Center – Žilina, Slovensko
- OC NOVUM – Prešov, Slovensko
Obrázok pobočky systému
Informácie pre franchisantov
Podpora pre franchisantov
- pri hladaní vhodného priestoru
- pri zazmluvnňovaní
- pri realizácii
- pri rozbehu
Nevyhnutná investícia na začiatku
- Vstupná investícia v rozpätí : 40 000 - 80 000 Eur (podľa veľkosti prevádzky)
- Základná licencia: 10 000 Eur
- Mesačné poplatky: 5 % z obratu
Základné požiadavky
Požiadavky na priestor:
- Cca 50 m2 ( bez sedenia, ak je spoločné)
- Cca 100m2 so sedením
- Možný aj exterierový stánok - cca 35m2 bez sedenia (len státie) - cca 70m2 so sedením
Informácie o franchisorovi
Kontaktná osoba pre záujemcov o licenciu
Ing. Ľubor Lelovits
Zistite viac
Prečítaj články
Najčítanejšie

„Po dobu 6 mesiacov v čase pandémie sme franšízantom neúčtovali žiadne franšízové poplatky," prezrádza majiteľ a zakladateľ siete Mr. Kebab Ľubor Lelovits.
„Doba je bolestivá, ale o to viac sa snažíme náš koncept upravovať a posúvať ďalej. Spúšťame nové produkty a zaviedli sme nové služby,“ hovorí Ľubor Lelovits, majiteľ Mr. Kebab.
Syndróm vyhorenia v jednom odbore ho priviedol k úspechu a podnikaniu v inom. Ako dnes vidí svoje podnikanie pod značkou Mr. Kebab jeho zakladateľ Ľubor Lelovits?
Pri expanzii franšízy do zahraničia je nutné venovať pozornosť nie iba podnikateľskému modelu, ale aj vzťahom s franšízantmi.
Na český trh vstupuje oficiálne franšízová sieť Mr. Kebab zo Slovenska. Nové pobočky otvorí v Kladne a Českých Budejoviciach.

Fastfoodový gigant zahajuje kvôli procesu ukončenia podnikania v Rusku. Tamojší trh opúšťa po 30 rokoch.
Ladislav Sabo s manželkou úspešne prevádzkuje UGO Freshbar v Poprade už 7 rokov. Ako vie zosúladiť pracovný a súkromný život?
„Ak chcete byť najlepší, musíte mať všetky najlepšie znalosti a prax,“ Crina Ciocian, Managing Partner a šéfka Business Development spoločnosti Meron.
Manažérske schopnosti, finančná stabilita, vášeň pre jedlo a prezákaznícky servis. To je to, čo vo svojich franšízantoch hľadá koncept Burrito Loco.
„V rámci stratégie sa zameriavame na udržateľný rast, ktorého cieľom je generovať zisk,“ hovorí manažér rozvoja franšízy Pizza Hut Kacper Szczepański.

Chcú Rusi napodobiť McDonald's? Mierne upravené logo a názov Strýčko Váňa by mohli nahradiť značku tejto globálnej siete v Rusku.
„Po dobe covidového „temna“ sa znovu rozhliadame po príležitostiach pre franšízovú spoluprácu," prezrádza Lukáš Prauss, riaditeľ rozvoja UGO.
V súťaži Global Franchise Awards 2022 na International Franchise Convention zvíťazila Austrálska značka Boost Juice.
Reštaurácie McDonald´s na Slovensku v minulom roku obslúžili viac ako 12,5 milióna zákazníkov. Svoj podiel na tom mali aj nové franšízové pobočky.
Franšízanti CoffeeshopCompany si môžu vybrať, ako veľkú kaviareň chcú prevádzkovať. Koľko potom do nej musia investovať?
Lotyšská franšízová sieť reštaurácií SteikuHaoss má plán, ako nakŕmiť Európu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

Informácie zadané v katalógu dodávajú samotné franchisové systémy. Pred podpisom zmluvy o spoluprácu by mal každý záujemca posúdiť ponuku danej firmy. Redakcia si vyhradzuje právo upraviť informácie o systémoch udávaných v katalógu. V prípade zistenia, že udávané informácie nie sú pravdivé či neaktuálne, prosíme kontaktuje redakciu.