Svetovým franšízám vládnu džusy

Boos na Slovensku? / Dopyt po franšízových licenciách tejto značky rastie na domácom trhu aj za hranicami. Očakáva sa, že v priebehu tohto roka svoje zastúpenie v Európe posilní, a to práve prostredníctvom master-franšízantov.
Streda
09.03.2022
V súťaži Global Franchise Awards 2022 na International Franchise Convention zvíťazila Austrálska značka Boost Juice.
 

Franšízová sieť juice a smoothiesbarov si z kalifornského San Diega odviezla hneď dve ocenenia. A to odborové „Best Food and Drink Franchise“, aj absolútne, teda titul „Global Franchise Champion“. „Máme za sebou pár náročných rokov, tieto ocenenia preto nemohli prísť v lepšom období. Ďakujeme za uznanie rešpektovaných odborníkov, vďaka ktorým sú tieto ceny šťavnatejšie,” reagoval na úspech Callum Mackay, šéf medzinárodného  obchodu spoločnosti Boost.

História značky Boost siaha až na začiatok tohto tisícročia, keď Janine Allis s cieľom vyplniť medzeru na trhu so zdravým rýchlim občerstvením otvoril malú prevádzku v austrálskom viac  ako miliónovom meste Adelaide. O 4 roky neskôr zahájil Boost svoju medzinárodnú expanziu prostredníctvom master-franšízových licencií. V súčasnosti funguje 600 obchodov, ktoré ponúkajú lahodné nápoje Boost v 13 krajinách po celom svete.

„Náš úspech sa pripravoval 22 rokov. Od otvorenia nášho úplne prvého obchodu sme sa zaviazali k rastu značky tým, že nájdeme skvelých franšízových partnerov, ktorí budú zdieľať našu víziu. Úprimne, máme pocit, že práve začíname,“ hovorí zakladateľka značky Janine Allis. Prevádzky Boost v súčasnosti nájdeme okrem domácej Austrálie aj v Bruneji, Chile, Estónsku, Indonézii, Lotyšsku, Malajzii, na Novom Zélande, v Saudskej Arábii, Singapure, Thajsku, Vietname a Spojenom kráľovstve. Na spadnutie je aj otvorenie prvných pobočiek v Spojených arabských emirátoch, a to vďaka dohode so spoločnosťou Arada Developments.

 

 


Z Austrálie do celého sveta / Dnes nájdeme 500 obchodov tejto značky v 13 krajinách.