Novootvorená reštaurácia v nákupnom centre Bory Mall je rozšírená o úspešný koncept McCafé so štýlovou kaviarňou, ktorá ponúka rozmanité kávové špeciality.
Pondelok
19.01.2015
McDonald`s zvýšil počet svojich reštaurácií na Slovensku. Novo je tiež v nákupnom centre Bory Mall v Bratislave.
 

Už 30 reštaurácií amerického fastfoodového konceptu McDonald`s môžeme nájsť na slovenskom trhu. Tou poslednou, ktorá začala fungovať, sa stala reštaurácia v nákupnom centre Bory Mall v bratislavskej mestskej časti Lamač. „Sme radi, že môžeme rozširovať sieť našich reštaurácií a priniesť slovenským zákazníkom už 30. reštauráciu  McDonald´s a spolu s ňou aj príjemnú atmosféru úspešného konceptu McCafé,“ hovorí Zuzana Svobodová, riaditeľka oddelenia PR a komunikácie pre Českú republiku a Slovensko.

Reštauráciu McDonald´s nájdu zákazníci v tzv. food court, teda v reštauračnej časti nákupného centra.  Jerj súčasťou je aj kaviareň McCafé, ktorá ponúka zákazníkom o niečo väčšie súkromie. „Nová reštaurácia McDonald´s a McCafé majú spolu 35 zamestnancov, z toho sedem členov sú preškolení baristi, ktorí zákazníkom pripravia vynikajúce kávové nápoje, neodmysliteľnú súčasť celého konceptu McCafé,“ dodáva Zuzana Svobodová.

V susednej Českej republike má McDonald`s celkom 95 reštaurácií. Zatiaľ posledná bola otvorená v decembri minulého roka v brnenskom nákupnom centre Avion Shopping Park.