Extéria market rozširuje franšízovú sieť

Extéria Market v Trenčíne / Franšíza so službami BOZP sa rozšírili o novú pobočku pod vedením franšízanta Jaroslava Mesarčíka.
Utorok
13.08.2024
Od roku 2017 sa pobočky franšízy so službami BOZP rozšírila po Slovensku a nedávno pribudla pobočka v Trenčíne.
 

Požiarnu ochranu, bezpečnosť práce a rad legislatívnych povinností musí zo zákona plniť každá organizácia aj podnikateľský subjekt. Výnimkou nie sú ani štátne inštitúcie, športové a záujmové kluby a ďalšie. Mnohé z týchto organizácií nemajú vlastných pracovníkov BOZP a nemajú aktuálny prehľad o zmenách. Na Slovensku sú tak tisíce subjektov, ktoré potrebujú zariadiť smernice, školenia a ďalšie náležitosti. Pre franšízovú sieť Extéria Market je to množstvo príležitostí, ktoré sa vyskytujú rovnomerne po celom Slovensku.

Spoločnosť Extéria, ktorá za franšízovým konceptom Extéria Market stojí, vznikla v Česku v roku 2011 a na Slovensku začala podľa zavedeného franšízového modelu pôsobiť o šesť rokov neskôr. Počet pobočiek sa darí navyšovať, aktuálne na mapu pokrytia siete pribudol Trenčín pod vedením Jaroslava Mesarčíka.

Záujemca o podnikanie pod touto značkou by mal mať manažérske a obchodné skúsenosti, dôležitá je tiež znalosť regiónu a miestnych kontaktov. Na začiatku uhradí poplatok za franšízovú spoluprácu a musí počítať s obstaraním vlastnej prevádzky. Zo skúseností franšízora vyplýva, že v priemere do roka sa táto investícia vráti.


Nevyčerpaný potenciál / Stále sú voľné regióny, kde je priestor pre pobočku Extéria Market.

Populárne na fóre