Značka lákajúca podnikateľov aj obchodné centrá

Značka s tradíciou / Sieť Coccodrillo špecializujúca sa na predaj značkového oblečenia a doplnkov pre deti a mládež, sa rozvíja od začiatku 90. rokov. V súčasnosti pôsobí s takmer 500 predajňami v Poľsku, Česku, na Slovensku, v Rumunsku, Bulharsku a ďalších krajinách.
Nedeľa
03.10.2021
Expanzia značky Coccodrillo u nás pokračuje. Od začiatku roka pribudli 3 nové pobočky. Aká vysoká investícia na franšízantov čaká?
 

Na slovenskom trhu aktuálne funguje 10 franšízových pobočiek, medzi tie posledné, ktoré začali svoju prevádzku patria franšízy napríklad v Považskej Bystrici, Zvolene alebo Banskej Štiavnici. A ako sa zdá, potenciál pre nové pobočky na Slovensku stále je. Chuť otvoriť ich majú ako noví franšízanti, tak aj tí existujúci, ktorí pod hlavičkou Coccodrillo už fungujú. „Záujem prevádzkovať ďalšie obchody zo strany našich existujúcich franšízových partnerov ma veľmi teší. Vnímam to ako potvrdenie našej dobre nastavenej a fungujúcej spolupráce," hovorí franšízová manažérka Coccodrillo pre ČR a SR Renata Kubáňová.

Záujem mať vo svojom portfóliu Coccodrillo majú aj samotné nákupné centrá. Ponuky priestorov z obchodných centier chodia Renate Kubáňovej veľmi často. Sama však priznáva, že viac sa praxou osvedčilo otvárať predajne v centrách miest a v uliciach, ktorými denne prejde veľa ľudí. Pre majiteľov takého obchodu je totiž ľahšie prispôsobiť chod obchodu svojim možnostiam a tiež nákupnému správanieu zákazníkov v danej lokalite. Nemusí sa tak riadiť pravidlami obchodného centra, ktoré sú mnohokrát veľmi striktné. „V momente, keď franšízant otvára svoju pobočku v nákupnom centre, usilujeme o vyjednanie čo najlepších podmienok, a to nielen, čo sa výšky nájomného týka. Dôležité pre nás tiež je, ako sa majiteľ centra o svojho nájomcu stará, aký robí marketing, aby im priviedol zákazníkov," vysvetľuje Renata Kubáňová.

Záujemca o podnikanie pod hlavičkou Coccodrillo musí do obstarania svojho obchodu investovať zhruba 15 tisíc eur. Táto suma pokryje plne vybavenie predajne a stáva sa následne jej majiteľom. Od svojich franšízových partnerov Coccodrillo nevyberá žiadne licenčné poplatky. Budovať vzťah so svojimi zákazníkmi sa franšízantom darí v malých i veľkých mestách. Všetko závisí na ich aktivite, prístupe, schopnosti a ochote svojim zákazníkom poradiť a spoznať ich.


Zákazníkom na očiach / Pre otvorenie pobočky Coccodrillo sú vhodné mestá s viac ako 20 tisíc obyvateľmi. Ideálne by sa potom mali nachádzať na atraktívnych miestach v meste alebo v nákupnom centre.

Populárne na fóre

공주모텔커피배달《텔레-msj36》공주커피배달 24시♀공주여관ㅂㄹ♀공주다방/커피배달♠공주다방레지 콜걸

공주모텔커피배달《텔레-msj36》공주커피배달 24시♀공주여관ㅂㄹ♀공주다방/커피배달♠공주다방레지...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
보성티켓다방가격《텔레-msj36》보성여관ㅂㄹ∇보성커피배달전문점♀보성모텔콜걸♀보성다방티켓배달콜걸☆

...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
영암티켓레지■예약-line-dabag66■영암다방아가씨▦영암시골다방레지■영암티켓다방■영암ㅌㅋ다방 후기

영암티켓레지■예약-line-dabag66■영암다방아가씨▦영암시골다방레지■영암티켓다방■영암ㅌㅋ다방...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
시흥모텔커피배달◐◐텔레-msj36◐시흥콜걸다방?◐시흥여관바리◐시흥티켓다방 ◐시흥티켓배달 다방티켓

시흥모텔커피배달◐◐텔레-msj36◐시흥콜걸다방?◐시흥여관바리◐시흥티켓다방 ◐시흥티켓배달...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
공주티켓다방가격《텔레-msj36》공주여관ㅂㄹ∇공주커피배달전문점♀공주모텔콜걸♀공주다방티켓배달콜걸☆

...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
오산다방티켓배달▦텔레-msj36☆오산다방아가씨☆오산특이한 다방☆오산다방레지☆오산다방티켓/콜걸☆

오산다방티켓배달▦텔레-msj36☆오산다방아가씨☆오산특이한...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
진주티켓다방가격《텔레-msj36》진주여관ㅂㄹ∇진주커피배달전문점♀진주모텔콜걸♀진주다방티켓배달콜걸☆

...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
철원모텔커피배달《텔레-msj36》철원커피배달 24시♀철원여관ㅂㄹ♀철원다방/커피배달♠철원다방레지 콜걸

철원모텔커피배달《텔레-msj36》철원커피배달 24시♀철원여관ㅂㄹ♀철원다방/커피배달♠철원다방레지...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024