Dostupnejšie licencie pre franšízantov

Príprava na budúcnosť / Kurzy programovania Coders Lab sú intenzívne programy na vývoj softwaru a IT zručností. Prístup bootcampov je založený na vysoko intenzívnom tréningu.
Pondelok
17.10.2022
Spoločnosť Coders Lab rozširuje svoju pôsobnosť do juhovýchodnej Európy. Pre Slovensko znižuje ceny licencií.
 

Posledných niekoľko rokov bolo z hľadiska globálnej expanzie IT akadémie Coders Lab veľmi sľubných. Po úspešnom začatí franšízovej činnosti v krajinách, ako je Rumunsko a Rakúsko, teraz tento bootcamp so sídlom v Poľsku mieri do Kosova. Nové partnerstvo umožní obyvateľom Kosova rozšíriť svoje digitálne zručnosti vďaka odbornému školeniu v oblasti front-end a back-end programovania a testovania softvéru.

Na expanziu do juhovýchodnej Európy chce vedenie konceptu nadviazať ďalším medzinárodným rozvojom. Medzi štáty, ktoré značku aktuálne zaujímajú, patria aj Česká republika a Slovensko. Tunajším záujemcom o master-franšízu sa navyše aktuálne ponúka možnosť zaplatiť nižší master-franšízový poplatok za licencie. Ten franšízor znížil z 20-tisíc eur na 10-tisíc eur za každú z krajín. Ak sa však na trhu nájde uchádzač, ktorý by mal záujem o master-licenciu pre obe krajiny naraz, zaplatí za nich celkovo 15-tisíc eur.

„Celková investícia do master-franšízy Coders Lab si vyžiada približne 50 tisíc eur. Z tejto sumy 10 tisíc eur pokrýva jednorazový počiatočný franšízový poplatok. Väčšina zostávajúcej čiastky sa použije na pokrytie prevádzkových nákladov, najmä na marketing a mzdy,“ vysvetľuje Grzegorz Morawski, franšízový manažér Coders Lab. Franšízor Coder Lab poskytuje kompletné know-how a nástroje potrebné na otvorenie a rozvoj IT akadémie. Franšízista je zodpovedný za marketing, predaj a organizáciu kurzov. Coders Lab poskytuje neustále aktualizované výukové materiály, čím zaisťuje, že sa jej partneri môžu sústrediť výhradne na svoju obchodnú činnosť.

Podnikanie pod hlavičkou Coders Lab je veľkou príležitosťou pre existujúce spoločnosti, ktoré už prevádzkujú vzdelávacie alebo akékoľvek iné podnikanie, vďaka čomu môže dochádzať k synergii. Dobrým príkladom môže byť školiaca firma, ktorá by rada do svojho portfólia rada pridala kurzy kódovania. Podobný prípad je napr. spoločnosť zaoberajúca sa vývojom softvéru, ktorá by rada diverzifikovala svoje služby poskytovaním IT vzdelávania.


Z Poľska do sveta / Prostredníctvom master-franšízy sa konceptu Coders Lab okrem Kosova podarilo expandovať aj do Rumunska, Rakúska, Španielska a Japonska. Bude Slovensko nasledovať?

Populárne na fóre