Franšízové príležitosti na jednom mieste

Informácie na nezaplatenie / Návštevníci môžu počas veľtrhu porovnať konkurenciu, z rozhovorov sa dozvedieť podrobné informácie o konceptoch, ich plánoch, podmienkach spolupráce a očakávaniach od budúcich partnerov.
Streda
12.10.2022
Už za niekoľko týždňov bude Varšava európskym centrom franchisingu. Svoje ponuky bude na tamojšom 20. franšízovom veľtrhu prezentovať cez 150 značiek.
 

V dňoch 20. až 22. októbra povedú kroky záujemcov o franšízový spôsob podnikania do sál Paláca kultúry a vedy vo Varšave. Svojich budúcich franšízových partnerov nielen pre poľský trh tu totiž budú hľadať franšízové ​​značky z najrôznejších odborov. Účasť na takejto akcii predstavuje príležitosť aj pre návštevníkov z Česka i Slovenska. Medzi vystavovateľmi totiž nájdu aj značky, ktoré svojich franšízantov hľadajú aj na týchto dvoch trhoch.

Ako príklad môžeme uviesť vzdelávacie koncepty Edukido, Edu3Dcation alebo spoločnosť Mail Boxes Etc., ktorá sa špecializuje na poskytovanie riešení v oblasti elektronického obchodovania, logistiky, marketingu a tlače pre malé a stredné podniky a koncových spotrebiteľov. „Vyraziť na varšavský veľtrh sa oplatí aj tým, ktorí uvažujú o podnikaní s franšízou v úplne iných odboroch. Mnoho vystavovateľov sa totiž tiež obzerá po potenciálnych partneroch aj za hranicami Poľska. Je to teda šanca objaviť koncept, ktorý by mohol s pomocou českých či slovenských partnerov vstúpiť aj na slovenský trh,“ hovorí Marek Halfar, riaditeľ českej pobočky poradenskej spoločnosti PROFIT system franchise services.

Cenné informácie  na dosah

Varšavský franšízový veľtrh však nie je iba o prezentácii jednotlivých konceptov. Jeho súčasťou je aj množstvo prednášok, workshopov a školení týkajúcich sa franšízingu. Na svoje si tak prídu nielen tí, čo hľadajú konkrétnu podnikateľskú príležitosť, ale aj tí, ktorí kúzlo franchisingu ešte len objavujú. Dôležité informácie tu nájdu aj majitelia firiem, ktorí uvažujú o franšízovom spôsobe rozvoja. Majú totiž možnosť stretnúť sa s profesionálmi z odboru. Získajú tak informácie rovno z prvej ruky.

Organizátorom franšízového veľtrhu vo Varšave je medzinárodná poradenská spoločnosť PROFIT system, ktorá sa špecializuje na franšízové ​​poradenstvo v Európe, vrátane Slovenskej republiky a portál Franchising.pl. Viac informácií o 20. ročníku veľtrhu nájdete tu.

V prípade záujmu o vstupenky zadarmo, kontaktuje redakciu na emaile redakcia@franchising.sk.


Plný dom / Varšavský franšízový veľtrh navštíví každoročne okolo 7000 návštevníkov. Je najväčšou prehliadkou franšízových príležitostí v regióne CEE.