Online boardy pomôžu viac podnikateľom

Potenciál rastu / Ambíciou TAB Board je obsadiť svojimi franšízantmi všetky regióny Slovenska. V súčasnosti pôsobia v štyroch oblastiach.
Nedeľa
07.11.2021
Franšízový koncept TAB Board posilnil svoje zastúpenie na Slovensku. Franšízanti teraz cielia aj na podporu malých podnikateľov
 

Franšízantmi TAB Board sa môžu stať ľudia, ktorí majú skúsenosti s podnikaním, a to z pozície podnikateľov, senior manažérov alebo trénerov a poradcov. Presne tieto podmienky spĺňa aj nový franšízový partner TAB Štefan Hanus, ktorý bude poskytovať podporu majiteľom malých a stredných firiem v Ponitrianskom regióne.

„Pred tým, ako sa Štefan stal súčasťou nášho tímu, sa od roku 2002 pohyboval v oblasti priemyselnej výroby. Skúsenosti čerpal ako procesný inžinier, manažér kvality, manažér výroby a ako riaditeľ Honeywell Safety Products Slovakia, kde viedol tím manažérov. Má veľké skúsenosti s vedením ľudí, čo  isto uplatní pri budovaní a vedení podnikateľských TAB Boardov,“ hovorí Jana Škabradová, Operation Manager franšízovej siete TAB Board SK.

Intenzívne, efektívne a online

Majiteľ franšízovej licencie TAB Board môže počítať s trvalým mesačným príjmom, ktorý porastie v závislosti na rozvoji jeho podnikania. To všetko s podporou poskytovateľa franšízy a jeho tímu. Uchádzač o franšízu dostáva od franšízora školenia, kde ho zasvätí, do riadenia zasadnutí TAB Boardov a naučí ho viesť aj následný tréning.

Cieľom poskytovateľa franšízy je, aby jeho franšízanti mohli pomáhať v rozvoji čo najväčšiemu počtu podnikateľov bez ohľadu na to, ako sú ich firmy veľké. Doteraz bolo členstvo v podnikateľských boardoch vhodné najmä pre majiteľov malých a stredných firiem, ktoré mali viac ako 5 zamestnancov. „Realitou však je, že pomoc so strategickým riadením podnikania potrebujú  momentálne nielen tieto firmy, ale týka sa to aj mikrofiriem, prípadne aj OSVČ. Oni by sa členmi našich klasických boardov nemohli bohužiaľ stať,“ hovorí Jana Škabradová s tým, že na tento fakt reagovala aj americká centrála konceptu, keď zaviedla alternatívu ku klasickým TAB Boardom, tzv. Akcelerátor Boardy.

Ide o pravidelné online stretnutia podnikateľov, ktorí efektívne pracujú na strategickom rozvoji svojho podnikania. Súčasťou aktivít je aj skupinový tréning vedený TAB facilitátorom, franšízantom TAB. Pri ňom sú členovia rozdelení do menších skupín a pracujú spolu na témach, ktoré preberajú počas zasadania boardu, prípadne študujú v rámci tzv. TAB Akadémie. Medzi tieto témy patrí  napríklad získavanie a rozvoj talentov, finančné riadenie, inšpiratívny leadership alebo time management.


Nový franšízový partner / Štefan Hanus sa od roku 2002 pohyboval v oblasti priemyselnej výroby. Má veľké skúsenosti s vedením ľudí, čo isto uplatní pri budovaní a vedení podnikateľských TAB Boardov.

Populárne na fóre