Ekotopánky na ceste do regiónov

Dôraz na ekológiu / Celá produkcia značky Natural World, ktorá tvorí hlavnú ponuku obchodov Ekotopánky, je vyrábaná výhradne v Španielsku. Všetok materiál používaný na výrobu obuvy je 100% organický. Používa sa napríklad organická bavlna či prírodný kaučuk.
Utorok
10.11.2020
Slovensko je druhou krajinou, kde majú topánky značky Natural World špecializovaný obchod. Ich počet by sa mal vďaka franšíze čoskoro rozrásť.
 

Zatiaľ prvú pobočku s ponukou obuvy tejto španielskej značky nájdu zákazníci v Liptovskom Mikuláši. Pod názvom Ekotopánky ju tam prevádzkuje spoločnosť Magura Village, ktorá sa stala výhradným dovozcom topánok Natural World pre Slovensko. „Minulý rok v januári som bol so svojou rodinou v Palma de Mallorca, kde som narazil na ich obchod. Priťahoval ma svojou jednoduchosťou a celkovou ekologickou koncepciou. Keď sme ho navštívili, vyskúšali sme si niekoľko modelov a odchádzali s niekoľkými taškami. Boli sme veľmi prekvapení nie iba pohodlnosťou topánok, ale aj férovými cenami, za ktoré sme ich nakúpili,“ hovorí Gerdi Vanfleteren, ktorému sa hneď v hlave začal rodiť podnikateľský plán.

Začal sa zaujímať o celý koncept značky Natural World. Po prečítaní recenzií na ich obuv sa rozhodol konať. Kontaktoval výrobcu a stal sa dovozcom pre Slovensko. Vo svojich plánoch ide však ešte ďalej. Predajňa v Liptovskom Mikuláši je prvou prevádzkou, na ktorej si chce jej majiteľ overiť záujem zo strany zákazníkov a následne rozbehnúť rozvoj franšízového konceptu Ekotopánky do ďalších slovenských miest. „Názov Ekotopánky som zvolil preto, aby produkt priblížil zákazníkom a zároveň im odovzdal ekologický odkaz. Názov obchodov bude teda Ekotopánky, predávaná značka Natural World,“ dopĺňa Gerdi Vanfleteren.

Dôraz na kvalitu ponuky

Dôvod, prečo by malo rozširovanie tohto konceptu pokračovať cestou franšízy, je ten, že si franšízor uvedomuje, akú výhodu má znalosť lokality pre podnikateľa, ktorý v nej pôsobí. A tou disponujú záujemcovia o franšízové licencie. Ako Gerdi Vanfleteren hovorí, franšízové predajne Ekotopánky by mohli oživiť centrá miest a pešie zóny. Nachádzať by sa mali v mestách s viac ako 20 tisíc obyvateľmi a ich veľkosť by sa mala pohybovať od 20 m2.

Záujemcovia o franšízovú licenciu sa musia pripraviť na investíciu vo výške minimálne 10 tisíc eur. Konečná hodnota bude závislá na veľkosti obchodu a nutnosti stavebných úprav, ktoré bude potrebné realizovať. Táto suma pokryje náklady spojené so zariadením predajne a tiež nákup prvých skladových zásob. Dôležité pravidlo, ktoré musia franšízanti dodržiavať, sa týka zloženia sortimentu. Vo franšízách Ekotopánky sa môžu predávať iba topánky značky Natural World. Ďalšie tovary ako ponožky, čistiace prostriedky a pod. možu tvoriť iba 10 % sortimentu. Vo výbere dodávateľov doplňkových produktov majú franšízanti voľnú ruku,  vždy však musia byť v súlade s konceptom Natural World.


Porovnané financie / Poskytovateľ franšízovej licencie na prevádzkovanie obchodu značky Ekotopánky nepožaduje od svojich franšízantov žiadny pravidelný poplatok. Pri stanovovaní cien vo svojich obchodoch majú franšízanti voľnú ruku, musia však najskôr všetko dobre prepočítať, aby im marža, ktorú na predávanom tovare nastavia, pokryla náklady. Zabudnúť nemôžu ani na fakt, že časť sortimentu predajú v najrôznejších akciách za znížené ceny.

Populárne na fóre

+256754810143** Marriage Spells Caster **to Bring Back Lost Love Spell Caster / Love Spells @ Spain, Sweden, Uk, Usa Love Spell/lost Love Spell Caster,voodoo In ,aukland, Wellington,christchurch, Hamilton, Hastings,london Japan,china,hong Kong, Belgium , Mexico ,india,singapore, Thailand,philippines, Bangladesh,pakistan

+256754810143** Marriage Spells Caster **to Bring Back Lost Love Spell Caster / Love Spells @ Spain, Sweden, Uk, Usa Love Spell/lost Love Spell Caster,voodoo In ,aukland,...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
+256754810143 Genuine/ Effective Lost love Spells Caster , To bring back lost lover in few days California, Netherlands, Connecticut Canada, New Jersey, Hawaii, Massachusetts, Illinois, Texas, Washington,D.C, Maryland, Virginia, New Hampshire

+256754810143 Genuine/ Effective Lost love Spells Caster , To bring back lost lover in few days California, Netherlands, Connecticut Canada, New Jersey, Hawaii, Massachusetts,...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
공주모텔커피배달《텔레-msj36》공주커피배달 24시♀공주여관ㅂㄹ♀공주다방/커피배달♠공주다방레지 콜걸

공주모텔커피배달《텔레-msj36》공주커피배달 24시♀공주여관ㅂㄹ♀공주다방/커피배달♠공주다방레지...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
보성티켓다방가격《텔레-msj36》보성여관ㅂㄹ∇보성커피배달전문점♀보성모텔콜걸♀보성다방티켓배달콜걸☆

...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
영암티켓레지■예약-line-dabag66■영암다방아가씨▦영암시골다방레지■영암티켓다방■영암ㅌㅋ다방 후기

영암티켓레지■예약-line-dabag66■영암다방아가씨▦영암시골다방레지■영암티켓다방■영암ㅌㅋ다방...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
시흥모텔커피배달◐◐텔레-msj36◐시흥콜걸다방?◐시흥여관바리◐시흥티켓다방 ◐시흥티켓배달 다방티켓

시흥모텔커피배달◐◐텔레-msj36◐시흥콜걸다방?◐시흥여관바리◐시흥티켓다방 ◐시흥티켓배달...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
공주티켓다방가격《텔레-msj36》공주여관ㅂㄹ∇공주커피배달전문점♀공주모텔콜걸♀공주다방티켓배달콜걸☆

...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024
오산다방티켓배달▦텔레-msj36☆오산다방아가씨☆오산특이한 다방☆오산다방레지☆오산다방티켓/콜걸☆

오산다방티켓배달▦텔레-msj36☆오산다방아가씨☆오산특이한...

1 komentár(e)
posledný 25.04.2024