Podnikanie pripravené rásť / Franšízová sieť Signal 88 Security sa v expanzii doteraz zameriavala na Severnú Ameriku a Austráliu, ale nadišiel ten správny čas vstúpiť do Európy. Jednou z krajín, o ktoré má sieť záujem, je Slovensko.
Streda
18.12.2019
Z USA k nám mieri franšíza Signal 88 Security. Klientom ochráni život aj majetok. Kto sa môže uchádzať o licenciu?
 

Spoločnosť Signal 88 Security sa špecializuje na poskytovanie bezpečnostných služieb. Bola založená v roku 2003 v americkom meste Omaha. O štyri roky neskôr sa začala rozširovať prostredníctvom licencií po svete. Dnes má okrem domáceho trhu zastúpenie 340 franšízovými partnermi v štyroch krajinách – v Kanade, Veľkej Británii, Austrálii a na Novom Zélande. Svoje medzinárodné zastúpenie chce aj naďalej rozširovať, a to aj na Slovensku.

V súčasnosti hľadá záujemcu o master-franšízovú licenciu, ktorý by v tuzemsku vybudoval sieť jednotlivých pobočiek a staral sa o ich rozvoj. To všetko pod hlavičkou franšízy Signal 88 Security. Z tohto dôvodu by mal mať uchádzač o master-franšízu silné vodcovské schopnosti, ktoré sú na vybudovanie a stabilizáciu siete. Veľkou výhodou pri rozhodovaní o udelení licencie je aj to, či záujemca o ňu má v danej krajine dostatok relevantných kontaktov, ktoré by pomohli rásť podnikaniu. Dôležitou vecou je aj ochota a umenie pracovať s ľuďmi – ich najímanie, školenie, vedenie a motivovanie k tomu, aby sa stotožnili s víziou celej značky.

Cena, ktorú musí master-franšízant zaplatiť za licenciu, sa pohybuje od 150 do 200 tisíc dolárov. Na ďalšie prevádzkovanie vynaloží zhruba 50 až 100 tisíc dolárov. Za túto na prvý pohľad pomerne vysokú investíciu do master-franšízovej licencie získa know-how jedného z popredných poskytovateľov bezpečnostných služieb za oceánom a exkluzivitu na celú Slovenskú republiku s možnosťou predávať ďalšie sub-licencie jednotlivým franšízantom. Okrem odovzdania komplexných informácií ohľadom marketingu, riadenia a o ponúkaných službách, sú pre vedenie konceptu Signal 88 Security kľúčové školenia a personálne otázky.

Centrála master-franšízantovi poskytne školenia nie iba pre neho, ale zaistí celkovú podporu pri školení ďalších členov svojho tímu a ďalších franšízantov. Zároveň tiež  dostane pomoc pri oslovovaní potenciálnych zákazníkov, franšízantov či dodávateľov. V záujme americkej centrály je, aby sieť v rukách master-franšízanta prosperovala a ďalej rástla. Preto veľkú pozornosť venuje pri odovzdaní know-how hlavne otázke rozvoja franšízy. A to je to, čo pre majiteľa master-franšízy predstavuje jeho core biznis a väčšinu jeho následných príjmov.


Bezpečnosť v mene / Názov značky Signal 88 Security pochádza z kódu „signal 88“ používaného políciou v Ohiu. Je synonymom pre zaistené miesto.

Populárne na fóre