Necelý rok / Franšízant siete Eazi-Apps môže očakávať návrat svojej vstupnej investície podľa vedenia konceptu v horizonte jednotiek mesiacov. Všetko však závisí na jeho šikovnosti a aktívnom prístupe v oblasti oslovovania zákazníkov.
Piatok
04.10.2019
Mať pri podnikaní v IT odbore na dosah pomocnú ruku predstavuje výhodu. Preto vedenie siete Eazi-Apps pomáha svojim franšízantom s oslovovaním zákazníkov aj plnením ich prianí.
 

Obchodný duch a vízia, vlastnosti, ktoré by mali mať ideálni záujemcovia o franšízové licencie tejto siete, ktorá pôsobí v zhruba 25 krajinách sveta. Podľa Jána Pazderaka z oddelenia technických služieb a podpory zákazníkov Eazi-Apps nie je potrebné, aby budúci franšízanti  mali nejaké väčšie skúsenosti s pôsobením v IT oblasti. „Technická časť projektu je u nás jednoduchá a dá sa naučiť bez problémov. Základom je teda daný produkt, vytvorenú aplikáciu vedieť ponúknuť a predať.  A to je úlohou franšízanta," upresňuje Ján Pazderak.

A čím sa Eazi-Apps zaoberá? Koncovými zákazníkmi sú hlavne firmy a podnikatelia, ktorým prostredníctvom špeciálnych aplikácií pomáha zvyšovať ich obchodný obrat a tiež zisky. Franšízanti siete sú schopní ponúknuť a následne nastaviť všetko na mieru klienta, podľa oblasti, v ktorej podniká. Využitie aplikácie nájdu napríklad v gastronómii, obchode s realitami, či pri ďalších obchodníkoch alebo poskytovateľoch služieb. Systém sa špecializuje tiež na všemožné pokročilé vernostné programy, vedia zaistiť individuálnu komunikáciu so zákazníkmi a cieľovou skupinou, umožniť svojim zákazníkom napríklad jednoducho nájsť smer trasy cez GPS, alebo dokonca naplniť reštauráciu pomocou integrovanej tabuľkovej rezervácie.

Rozbehnutie podnikania pod hlavičkou je pomerne rýchle. Po podpísaní zmluvy budúci partner absolvuje Eazi-Apps školenie, na ktorom sa dozvie všetky podrobnosti o fungovaní siete a celej spolupráci. Hneď po zaškolení a zoznámení sa s celým konceptom franšízant môže zahájiť svoje vlastné podnikanie. „Výsledky franšízantov sú závislé na šikovnosti franšízantov. Nemali by byť však prekvapení, keď prvý predaj príde rýchlo, čo umožní skorú návratnosť investície. Dôvodom je fakt, že produkt, ktorý franšízant zákazníkom ponúka, je pre neho zaujímavý, moderný, a tiež za priaznivú cenu. Stačí byť teda iba aktívny a zákazníkov oslovovať,“ doplňuje Ján Pazderak.

Pri vstupe do franšízovej siete Eazi-Apps je potrebné počítať so základným jednorazovým poplatkom vo výške 92 tisíc Eur bez DPH. Franšízant siete získa okrem kompletného know-how, ako podnikať pod touto značkou, tiež telefonickú a emailovú podporu, vďaka čomu sa môže na vedenie obrátiť nie iba v prípade akýchkoľvek technických problémov, ale tiež pri riešení otázok týkajúcich sa nastavovania aplikácií, grafiky, predaja, školení alebo publikácie aplikácií.


Veľké mestá / Spoločnosť Latz Trade, ktorá za značkou Eazi-Apps u nás stojí, pôsobí na Slovensku, aj v Česku. V súčasnosti je jej cieľom budovať väčšiu známosť značky a tiež sieť partnerov. Hľadá ich napríklad v mestách ako je Bratislava, Košice, alebo Praha.

Populárne na fóre