V kolíske franšízingu / Značka Extéria Market predstavila svoju franšízovú ponuku na výstave v New Yorku. INTERNATIONAL FRANCHISE EXPO NEW YORK je najväčšou franšízovou výstavou v USA, kde sa prezentuje viac ako 400 franšízových konceptov.
Štvrtok
06.06.2019
Extéria Market chce ísť za hranice. Vedie rokovania so záujemcami o master-franšízové licencie.
 

Vedenie pôvodom českej značky Extéria Market sa rozhodlo propagovať svoj franšízový systém prostredníctvom účasti na medzinárodných franšízových veľtrhoch a výstavách. Po prezentovaní  ponuky spolupráce na akciách v Budapešti, Viedni a Londýne, sa Extéria chystá ešte ďalej. Ako jediná česká franšíza vystavovala na Medzinárodnej franšízovej výstave v New Yorku.

Dôkazom toho, že predstavenie franšízovej ponuky „naživo“ priamo potenciálnym záujemcom o franšízové licencie funguje, je fakt, že z už absolvovaných franšízových výstav v európskych metropolách vzišlo hneď niekoľko záujemcov o kúpu master-franšízovej licencie pre celú krajinu. „S týmito záujemcami a investormi z Maďarska, Rakúska a Veľkej Británie naďalej prebiehajú individuálne jednania o udelenie Master licencie v ich štáte,“ prezradzuje riaditeľka franšízovej siete Extéria Market Lucia Eliášová s tým, že jedným z faktorov, ktorý vzbudil v zahraničí medzi investormi záujem je aj to, že sme jedinou franšízou so zameraním na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu v EÚ.

Franšízový koncept, ktorý sa zaoberá poskytovaním zákonných služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany, má na domácom trhu v súčasnosti 14 pobočiek. Aktívne pôsobí aj na Slovensku, kde momentálne fungujú 3 Extéria Markety. "Na Slovensku hľadáme momentálne master-franšízanta, ktorý získa licenciu na celé územie, dodáva Eliášová. 


Ing. Lucie Eliášová: / Investícia franšízanta do založenia jednoho obchodného miesta Extéria Market činí 10 tisíc eur. Dobre vedená pobočka dosahuje zisk už rok po svojom otvorení, a do 5 rokov predstavuje pre majiteľa pasívny príjem.

Populárne na fóre