Do nového roku s novým franšízantom

Skúsenosti rozhodujú / Ideálnymi kandidátmi na majiteľa regionálnej pobočky TAB Board sú ľudia z rôzneho prostredia. Väčšinou ide o skúsených konzultantov, školiteľov, business trénerov, alebo senior manažérov. Majiteľ franšízy TAB nemusí byť odborníkom na všetky témy, ktoré sa na TABe preberajú, ale mal by mať za sebou dostatočné profesionálne aj životné skúsenosti, ktoré bude schopný zúročiť v prospech členov jeho podnikateľského boardu.
Pondelok
18.02.2019
Franšízová sieť TAB Board sa rozrastá. Majitelia malých a stredných firiem budú môcť využívať služby poradenských boardov už aj v Trenčianskom kraji.
 

Úlohou nového franšízanta, ktorým sa stal Martin Kuropka, je počas tohto roku otvoriť minimálne dva poradné boardy a získať 11 členov. Prostredníctvom týchto boardov bude môcť podporovať majiteľov malých a stredných firiem, pomáhať im s ich rozvojom, inšpirovať a otvárať nové témy na riešenie s cieľom vytvárať prosperitu a lepšie prostredie v ich firmách. „Vzhľadom na to, že Martin sám podniká, dokáže pochopiť problémy, s ktorými sa majitelia malých firiem stretávajú. Prešiel tiež korporátnou sférou, vďaka ktorej nazbieral veľa skúseností, ktoré môže aplikovať pri svojej práci v rámci TAB Board,“ hovorí Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

Obsadením Trenčianskeho kraja má TAB Board na Slovensku dnes dvoch franšízových partnerov. Aktuálne hľadá franšízanta v Nitrianskom kraji, ktorý by nadviazal na aktivity svojho predchodcu. Ten spoluprácu s konceptom v minulom roku ukončil, keď bol vo voľbách zvolený všeobecným zástupcom a následne starostom obce Žikava. Sieť TAB Board sa však nebráni ani expanzii do ďalších regiónov. V súčasnosti rokuje master-franšízant pre Českú republiku a Slovensko s niekoľkými ďalšími záujemcami o licencie. „Proces zoznamovania s konceptom TAB trvá niekoľko týždňov až mesiacov. Počas neho sa vzájomne spoznávame, vyjasňujeme si prípadné dotazy, riešime návratnosť investície, aby sme na konci procesu mali jasno, či spolu chceme spolupracovať a či spolupráca dáva obom stranám zmysel,“ vysvetľuje Jana Škabradová.

FranšízaTAB Board v Českej republike a na Slovensku funguje od roku 2014, kedy tento pôvodom americký koncept vstúpil na oba tieto trhy prostredníctvom master-franšízových partnerov. Jedná sa o systém, určený predovšetkým majiteľom a riaditeľom malých a stredných spoločností, ktorý kombinuje zdieľanie praktických skúsenosti a znalosti jednotlivých členov Boardu s osobným tréningom a mentoringom. Práve tým sa odlišuje od väčšiny konzultačných a školiacich firiem.


Jasný plán / „Mojim cieľom je etablovať TAB Board ako silnú značku v rámci Trenčianskeho kraju a pomáhať tamojším podnikateľom v dosahovaní ich cieľov,“ hovorí Martin Kuropka, nový franšízant TAB Board na Slovensku.

Populárne na fóre