Značka Twin-set je zastúpená vo viac ako 40 krajinách sveta prostredníctvom monobrandových aj multibrandových butikov.
Nedeľa
12.07.2015
Česi aj Slováci si po niekoľkých obdobiach poznamenaných krízou opäť nachádzajú cestu k móde. V rozhovore týždňa to prezradila Renata Smolíková, konateľka spoločnosti Elite Mode.
 

V minulom roku spoločnosť Elite Mode priviedla na trh dve nové značky - Twin-set Simona Barbieri a Woolrich John Rich & Bros. Ako sa im darí?

V júli minulého roka sme v Prahe otvorili prvý franšízový butik značky Woolrich John Rich & Bros. a značku tiež distribuujeme prostredníctvom partnera vlastniaceho multibrandový butik v Karlových Varoch. Jedná sa o tradičnú voľnočasovú značku, ktorá vznikla v Spojených štátoch a zaznamenáva veľký úspech najmä v Taliansku, Nemecku, Škandinávii, Beneluxe aj Japonsku. U nás značka ešte nie je natoľko známa, takže aj jej rozjazd je pozvoľnejší. Avšak aj napriek tomu si Woolrich získal už mnoho verných klientov, ktorí sa radi vracajú.

A čo sa Twin-set Simona Barbieri týka?

Naproti tomu značka Twin-set Simona Barbieri potvrdila svoj vstup na trh otvorením franšízového butiku v Bratislave v obchodnom centre Eurovea v decembri 2014. Úspešne sa rozbehla aj distribúcie v multibrandových obchodoch a koncom apríla otvoril aj flag-ship store značky Twin-set v Prahe. Jedná sa o výnimočne ženskú, romantickú a zároveň chic módu, ktorá doteraz v našich obchodoch chýbala a preto sme okamžite zaznamenali veľmi kladné ohlasy ako od našich priamych zákazníkov, tak od obchodných partnerov.

Vidíte záujem o franšízovej licencie týchto konceptov?

Obe značky sa snažíme aktívne ponúkať a rozšíriť tak distribúciu, ktorá je zároveň priamo úmerná povedomie o značke, na ktorom tiež intenzívne pracujeme. Zameriavame sa najmä na inzerciu a spoluprácu s lifestylovým časopisy s celonárodnou distribúciou a plánujeme zviditeľnenie značiek napr. aj v rámci Prague Fashion Week v septembri.

Ako vôbec prebieha výber franšízantov? Ide predsa len o luxusné značky, kritériá tak budú zrejme náročná.

Franšízový koncept oboch značiek je pomerne nákladnou investíciou vyžadujúcou, okrem iného, ​​aj vyššiu kúpnu silu danej lokality. Počet miest, ktoré sú vhodné pre franšízovú predajňu, je len niekoľko a zameriavame sa preto tiež na distribúciu prostredníctvom multibrandových predajní. V každom prípade musí budúca franšízant splniť niekoľko základných kritérií: nájsť prestížne obchodné priestory spĺňajúci všetky podmienky, ktoré značka vyžaduje; mať veľmi dobré finančné zázemie pre pomerne náročnú počiatočnú investíciu a byť v neposlednom rade podnikateľsky zdatný.

Väčšina značiek, ktoré na domácom trhu zastupuj         ete, či už prostredníctvom spoločností Elite Mode alebo Max Praga, sú z Talianska. Pôvod značky Woolrich John Rich & Bros je však v USA. Prečo tá zmena?

Je pravda, že Woolrich je tradičná americká značka, však jej distribúcii v Európe prevzala v 90. rokoch talianska spoločnosť WP Lavori in corso, kde sa postupne etablovala a dnes je už ikonou. Bolo preto logické, že sa spoločnosť WP v rámci vstupu na nové trhy obrátila na našu agentúru, ktorá už v portfóliu talianskej značky má.

Ako moc Česi a Slováci dnes míňajú za luxusnú módu?

Našťastie, po niekoľkých kritickejší sezónach, a možno aj vďaka správam o pozvoľna ustupujúcej ekonomickej kríze, českí i slovenskí zákazníci si cestu k móde opäť nachádzajú. Hovorí sa, že najužšie segmenty skutočne luxusnej módy krízou netrpia, čo je čiastočne pravda, ale pravdou tiež je, že zmenu nákupného správania sme pocítili ako my v Prahe, tak aj naši partneri v regiónoch. Avšak, naša agentúra distribuuje iba značky preverené, ktoré majú stály okruh verných klientov a štýl a kvalita odevov naďalej presviedča a získava aj zákazníkov nové.


Populárne na fóre

假冒留学加拿大Concordia毕业证%康考迪亚大学文凭成绩单QQWeChat:603012914加拿大学位证书办理国外#办理留信认证#购买留学认证#操作国外学历

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
청도다방레지 콜걸♠텔레-msj36♠청도커피배달 24시♠청도여관ㅂㄹ♠청도다방/커피배달♠청도티켓다방가격♠

청도다방레지 콜걸♠텔레-msj36♠청도커피배달 24시♠청도여관ㅂㄹ♠청도다방/커피배달♠청도티켓다방가격♠ 청도다방레지...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
英国波恩茅斯大学BU毕业证q+微信603012914英国学历文凭、英国毕业证成绩单、学位证,学历证书,成绩单,文凭证书,病假条,学历证明,录取通知书offer,学生卡ID,留服认证书,申请英美加澳留学Bournemouth

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
留学生毕业证代办国外学历认证/制作纽约州立大学林业科学学院ESF毕业证q+薇信603012914代办真实可查询海外学历加认证*购买本科硕士研究生学历购买海外毕业证/加急制作国外毕业证成绩单@加急代办学历学位认证

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
假冒USC阳光海岸大学毕业证成绩单qq微信603012914作假USC文凭学位证书|办理澳洲毕业证购买成绩单+代办国外学历认证海外留学生/申请英美加澳留学University of the Sunshine Coast

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
옥천다방티켓■예약-line-dabag66■옥천다방티켓배달■옥천시골다방레지■옥천티켓다방■옥천ㅌㅋ다방 후기

옥천다방티켓■예약-line-dabag66■옥천다방티켓배달■옥천시골다방레지■옥천티켓다방■옥천ㅌㅋ다방...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
毕业证成绩单/美国院校+QQ微信603012914办理CSU加利福尼亚州立大学毕业证成绩单*代办真实可查询海外学历加认证*购买本科硕士研究生学历购买海外毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024
购买留学生回国国外学历认证#加拿大文凭qq/微信603012914制作UOIT安大略理工大学毕业证文凭/做国外录取通知书 学生卡 在读证明 办理留信认证 国外学历认证 国外留学申请/学校原版1:1做国外学校假文凭假毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 19.04.2024