Svojím sortimentom sa H&M Home môže stať zaujímavou konkurenciou obchodom ako IKEA, F&F či Kika.
Štvrtok
23.01.2014
V bratislavske Eurovee začala na konci minulého roka prevádzku predajňa H&M Home. Jde o prvý obchod tohto nového konceptu odevné siete H&M u nas.
 

Značka Hennes & Mauritz, všetkým známa ako H&M, priviedla na slovenský trh v závere roka 2013 novinku. K módnemu oblečení pre pánov, dámy a deti pribudol ďalší koncept tohto brandu nazvaný H&M Home, ktorý sa zameriava na bytový textil a doplnky pre domácnosť. Jeho korene siahajú do Švédska, kde v roku 2009 vznikol.

Zakladateľom značky H&M bol Erling Persson, ktorý v roku 1947 otvoril svoj prvý obchod s oblečením vo švédskom Västeras. Na začiatku išlo len o predajňu s dámskym oblečením, neskôr sa sortiment rozšíril aj o tovar pre pánov.

Obchod H & M Home však nebol jediným, ktorý pred vlaňajšími vianočnými sviatkami rozšíril ponuku nákupného centra Eurovea. „K ďalším novým obchodom, ktoré boli za posledné obdobie otvorené, patria aj prémiové značky Marina Rinaldi, Trussardi a Pepe Jeans. Eurovea aj v blízkej budúcnosti očakáva ďalšie podobné prírastky, najmä v kategórii exkluzívnejších značiek,“ hovorí Matúš Furman, vedúci maloobchodného tímu Cushman & Wakefield na Slovensku.

Eurovea patrí medzi tri najprestížnejšie nákupné centrá v Bratislave. Centrum otvorené od jari 2010 tvorí 53 918 m2 a skladá sa zo 180 obchodných prevádzok.


Populárne na fóre