Easy Beer

Informácie o franchisovém systému

popis franchisového systému

  • Príjemná, pohodlná atmosféra kde si milovníci dobrého piva a chutného jedla môžu vychutnať až 200 rôznych druhov pív (fľaškové aj čapované).
  • Zákazníci môžu skúšať širokú ponuku výborných pív v akomkoľvek množstve z „PIVOVEJ STENY". Samoobslužná stena umožňuje načapovať si z  20, alebo viacerými, špeciálne vyberaných pív.
  • Technológia Easy Beer  umožňuje kontrolovať množstvo vďaka čomu ziskovosť ostáva konzistentná. Naše dávkovače piva sú napojené na sudy, ktoré sú umiestnené v chladenej miestnosti vďaka čomu má pivo ideálnu teplotu a skvelú chuť. Využívame špeciálne elektronické obmedzovače peny, ktoré regulujú penu pri čapovaní zo steny na minimum. V našich prevádzkach nevydrží žiadny sud dlhšie ako týždeň a neprichádza k žiadnemu plytvaniu.  Každý mililiter je účtovaný a uhradený. Aj keď zákazník ochutná iba pár mililitrov piva alebo si naplní plný pohár, za všetko platí.
  • Zákazníci dostanú kartu, ktorú používajú pri čapovaní, regulujú si množstvo, koľko chcú mať v pohári. Platia iba za to, čo reálne vypijú, či už je to 5 deci alebo pol litra.
  • Pivá sú vyberané naším pivovým somelierom  a čapované pivá sú menené na týždňovej báze.
  • Naša ponuka obsahuje lokálne výberové pivá aj medzinárodné pivá, ležiaky a iné nezvyčajné a chutné pivá, ktoré zaujmú každého, kto má rád pivo. Pivá sú dostupné v čapovanej aj fľaškovej verzii.
  • Pre každého zákazníka Easy Beer je dostupná aj stena s whisky alebo vínami
  • Pochúťky a jedlá si môžete vybrať z rozličných menu a sú pripravené vyškoleným personálom. Kuchyňa je otvorená, čiže ľudia môžu vidieť aj cítiť ako je ich jedlo pripravované.
  • Atmosféra je veľmi dôležitá a hudobný výber je dostupný v mp3 formáte a dotvára správne zvukové prostredie.
  • Kombinácia technológie s výborným pivom a jedlom vytvára zábavu, relax, sociálne prostredie, príjemnú atmosféru, ktorá je zároveň výchovná, výborne chutí a poskytuje zážitok každému zákazníkovi.
  • Podnikanie s Easy Beer je navrhnuté tak, aby prinášalo stabilný a rastúci príjem pri jednoduchom manažmente. Ostatné reštaurácie majú vysoké náklady na zamestnancov, koncept Easy Beer ich má však na minime a pritom zachováva kvalitnú obsluhu. Našim partnerom poskytujeme všetky materiály, barové a reštauračné tréningy a tréning zameraný na poskytovanie služieb zákazníkom.
  • Výnosnosť je zaručená vďaka vysokej ziskovosti pív v Európe a vysokým maržiam.
  • Vyvinuli sme softvér, ktorý je prepojený s predajným systémom a sleduje úhrady kartou, spotrebu, lojálnosť a pokladňu. Náš systém tiež umožňuje monitorovanie predajov a spotreby z akéhokoľvek miesta na zemi vďaka internetovému pripojeniu na počítači alebo smart phone. Náš softvér bezproblémovo spolupracuje s predajným miestom a dávkovači vín a v budúcnosti bude mať ďalšie nové funkcie.
  • Náš odborník na pivá sa stane Vašim somelierom. Nepotrebujete najímať drahý personál. Somelier Vám pomôže vybrať najlepšie medzinárodné a lokálne pivá pre Váš región.
  • Podnikanie s barmi alebo reštauráciami môže byť veľmi komplexné s rôznymi kalkuláciami, sledovaním nákupných cien a marketingu, stavu skladu, pracovných síl a marží. Easy Beer tím počíta pre Vás marže na každý produkt, ktorý predáte a každý náklad, ktorý vznikne. Tieto kalkulácie môžu byť použité ako návod k dosiahnutiu čo najvyššej ziskovosti.
  • Vyberáme pre Vás najpopulárnejšie a najziskovejšieho pivá. Výber jedla je tiež podrobený analýze nákladov a ziskovosti, obrátkovosti, regionálnym chutiam, sezónnej ponuky.
  • Pravdaže, vy poznáte lokálny trh najlepšie a preto budeme diskutovať na tému dizajnu, menu a výber pív. Menu bude menené na pravidelnej báze.
  • Chceme, aby Vaše podnikanie bolo čo najjednoduchšie pri profesionálne zvládnutých operáciách a aby ste boli úspešní.

Vlastné pobočky

  • Riga - Litva

Franchisové pobočky

  • Koper - Slovinsko
  • Budapešť, Maďarsko 
Obrázok pobočky systému
Informácie pre franchisantov

Podpora pre franchisantov

Easy Beer je navrhnuté aby bolo dostupné v troch rôznych kombináciách:

  • Bar/reštaurácia v obľúbenej turistickej lokalite
  • Bar/ reštaurácia v nákupnom centre / na letisku (nie terasa)
  • Bar/ reštaurácia na obľúbených miestach domácich (menší sezónny vplyv, mierne odlišné menu)

Rôzne možnosti pre Vaše podnikanie:

  • Veľkosť priestorov od 150 m2 do 500 m2
  • Formát podnikania – franšíza
  • Licencia na jednu (franšíza), viacero prevádzok (multi-franšíza), alebo na oblast (Area Developer)

Balíček  Easy Beer zahŕňa:

  • Úvodné školenie a školenie zamerané na poskytovanie služieb zákazníkom
  • Operačný manuál
  • Kniha značky so základnými zložkami pre marketing a komunikáciu
  • Detailným finančný model pre prevádzku, skupinu prevádzok a ich rozvoj
  • Vyhodnotenie a schválenie lokality a priestorov
  • Možnosť prenájmu zariadenia
  • Lokálne vína a menu (ak je nevyhnutné)
  • Princípy cenotvorby
  • Inovatívne technológie a softvér
  • Dizajn konceptu
  • Nákupné ceny vín vďaka veľkému odberu v skupine sú nižšie
  • Inovatívne dávkovače vína a softvér – špeciálna cena je poskytnutá iba franšízantom
  • Ostatní dodávatelia a producenti nábytku, zariadenia, hlavných produktov poskytujú tiež špeciálne ceny
  • Návrh Webovej stránky a internetovej domény
  • Tréningy a návštevy z centrály
  • Marketingová podpora
  • Zmeny jedálnička spolu s receptami a inštrukciami k príprave

Nevyhnutná investícia na začiatku

Investícia

  • Celková investícia záleží od viacerých faktorov: náklady na priestory, nájom, atď.
  • Typická Easy Beer reštaurácia/bar vyžaduje investíciu začínajúcu na EUR 150,000 (vrátane zariadenia a softvéru približne EUR 80,000). Možnosť prenájmu zariadenia. Stačí sa spýtať.
  • Očakávaná návratnosť investície: 14-30 mesiacov.
  • Franšísová zmluva: 10 rokov (s možnosťou predĺženia).

Franšísový poplatok

  • Štandardný poplatok: EUR 23,750
  • Vstupný poplatok znížený pre prvého franšízanta v krajine a pre franšízu s viacerými pobočkami (dohodnime sa na podmienkach)
  • Priebežný poplatok začína od 4tého mesiaca  od otvorenia prevádzky

Area Developer (oblast)

  • Podmienky sú dohodnuté individuálne

Základné požiadavky

Nepotrebujete žiadne sledovanie vývoja baru alebo reštaurácie ani ich manažment. Všetko dodáme. Jediné čo potrebujete je láska k dobrému jedlu, pivu, kreatívnosť a vytvorenie príjemnej atmosféry pre ľudí. A musíte byť schopní investovať do svojej budúcnosti.


Informácie o franchisorovi

SIA Easy Beer

+371 29 558 222

franchise@easybeer.eu

easybeer.eu

Kontaktná osoba pre záujemcov o licenciu

Juris Roganovs (AJ)

Zistite viac

Ak chcete získať viac informácií, vyplňte kontaktný formulár nižšie. Vaše údaje budú odovzdané priamo Easy Beer.

Správa
Meno a priezvisko *
Miesto *
Telefon *
E-mail *

Prečítaj články

Najčítanejšie

Informácie zadané v katalógu dodávajú samotné franchisové systémy. Pred podpisom zmluvy o spoluprácu by mal každý záujemca posúdiť ponuku danej firmy. Redakcia si vyhradzuje právo upraviť informácie o systémoch udávaných v katalógu. V prípade zistenia, že udávané informácie nie sú pravdivé či neaktuálne, prosíme kontaktuje redakciu.