Ice´n´Go!

Informácie o franchisovom systéme
popis franchisového systému
Vďaka originalite, kvalite a marketingovej podpore sa ICE'N'GO! stalo vyhľadávaným podnikateľským konceptom, v súčasnej dobe ICE'N'GO! nájdete už v niekoľkých krajinách Európy. V Slovenskej republike pôsobí spoločnosť ICE'N'GO! od roku 2010 a do svojho tímu hľadá nových franchisantov.
Tajomstvo rýchleho rastu ICE'N'GO! má základ v skvelom produkte, ktorý je milovaný po celom svete. ICE'N'GO! neobsahuje chemické konzervačný látky, umelé farbivá ani umelé arómy. Vyrába sa z čerstvého mlieka, smotany, ovocia a ďalších prírodných ingrediencií zmrazených na -197 ° C, skladovaných až pri -50 ° C a podávaných až pri -35 ° C. ICE'N'GO! neobsahuje vzduch, čím sa odlišuje od klasickej zmrzliny, ktorá obsahuje približne 60% vzduchu, pretože sa šľahá. To je dôvod, prečo majú guľôčky ICE'N'GO! tak sýtu a výraznú chuť.
Výhody podnikania s ICE'N'GO!
- Predaj celoeurópsky známej a obľúbenej značky.
- Získanie know how, školenie a podpory majiteľa master-franchisy po celú dobu spolupráce.
- Fungujúce zavedené procesy a postupy.
- Predaj kvalitného produktu s registrovanou ochrannou známkou.
- Využitie marketingových akcií poskytovateľa franchisy.
- Zaistenie lokálne exkluzivity!
- Zdieľanie skúseností s ostatnými partnermi zo Slovenska i zahraničia.
- Inovácie z centrály aj od majiteľa master-franchisy.
- Zaistenie dodávok produktu aj príslušenstvo potrebného na jeho predaj.
- Môžete začať podnikať vo veľkom štýle, alebo svoju firmu pomaly rozvíjať s ohľadom na svoje finančné zdroje a ciele.
- Nemusíte usilovať o získanie práva na distribúciu.
- Franchisová zmluva Vám prináša oveľa väčšiu istotu, prosperitu a zisk.
Pozívame franchisantov k spolupráci v rámci celej SR!
Vlastné pobočky
7
Franchisové pobočky
50
Obrázok pobočky systému
Informácie pre franchisantov
Podpora pre franchisantov
- Podpora pre franchisantov
- Know-how
- Marketingová podpora zo strany poskytovateľa franchisy
- Vstupné a priebežné školenie
- Trvalé právne a finančné zázemie, zavedený spôsob administrácie a vedenie predajného miesta
- Pomoc pri výbere a realizácii vhodného predajného miesta
- Osobný a individuálny prístup
- Podporná personálna pomoc
Nevyhnutná investícia na začiatku
- Jednorazová investícia 2.000 Eur - 7.000 Eur (zahŕňa kompletné predajné zariadenia, technológiu, licenciu, školenia, servis, poradenstvo, inventúrne systém, prevádzkové manuál, HACCP dokumentácie. Výška investície závisí na výbere konkrétneho predajného zariadenia.
- Žiadne priebežné poplatky
- Zmluva sa uzatvára na dobu 5 rokov s možnosťou predĺženia bez ďalších investícií
Základné požiadavky
- Priestor o veľkosti 4 - 6 m2 na miestach, kam chodia ľudia za zábavou, oddychom a na výlety - ZOO, zábavné centrá, lunaparky, aquaparky, rekreačné strediská, frekventované pláže, vyhlásené cukrárne, atraktívne turistické lokality a pod.
- Kapitálové zaistenie
- Uvítame osobný a aktívny prístup
Informácie o franchisorovi
ICE´N´GO! Slovakia s.r.o.
Riečna 192, 951 07 Malý Cetín
+421 908 798 433
Kontaktná osoba pre záujemcov o licenciu
Teodor Baláži
Zistite viac
Prečítaj články
Najčítanejšie

Značka ICE’N’GO pôsobí na slovenskom trhu už 12 rokov. Kto sa môže stať jej franšízantom?
Na mrazené dezerty stavil franchisový koncept Ice’n’go. Novo sa nachádza v Katalógu franchis.

„V tomto roku sa zameriame najmä na expanziu mimo Bratislavu. Chceme otvoriť štyri nové pobočky," hovorí Michaela Smrtičová z vedenia franšízovej siete Kaliforňan.
Franšízovému konceptu Burrito Loco sa v Česku podarilo z Prahy preniknúť do ďalších miest. Podarí sa im vstúpiť aj k nám?
McDonald's pokračuje v plánovanej expanzii. Na konci septembra otvorilauž už tridsiatu 39. reštauráciu, ktorá svoje miesto našla na dialnici.
„V súčasnom nepredvídateľnom období by som si ako začínajúci podnikateľ prioritne vybral franchísu pred samostatnosťou," hovorí Ľubor Lelovits, majiteľ Mr. Kebab.
Obohatiť gastronomický trh plánuje svojou ponukou bowl koncept Kaliforňan, bistro, ktoré zmenilo pojem ‘slovenský fast-food‘. Je novinkou v Katalógu franšíz.

Jeden z najväčších slovenských tenisových talentov Kamil Čapkovič má dnes vlastnú reštauráciu McDonald‘s v bratislavskej Petržalke. Čo ho priviedlo do franšízy?
Novou generálnou riaditeľkou spoločnosti McDonald’s pre český a slovenský trh sa stala Yuliya Badritdinova. Aktuálne má na starosti 3 trhy.
„Na trhu sme už veľa rokov a dokázali sme, že dokážeme franšízantom zabezpečiť ziskovú prevádzku a podnikanie," hovorí Peter Ondrej, Managing Director Coffeeshop Company.
Spoločnosť iCatering rozbieha franšízový koncept iBoxík. Franšízantom sľubuje návratnosť investície do dvoch rokov. Kto sa môže uchádzať o licenciu?
Fastfoodové franšízy sú v kurzu. Pre mnohých predstavujú šancu na rozbehnutie podnikania v gastroodbore. Jednou zo značiek, ktoré chcú na trhu ďalej expandovať je Mr. Kebab.
Fastfoodový gigant zahajuje kvôli procesu ukončenia podnikania v Rusku. Tamojší trh opúšťa po 30 rokoch.

Informácie zadané v katalógu dodávajú samotné franchisové systémy. Pred podpisom zmluvy o spoluprácu by mal každý záujemca posúdiť ponuku danej firmy. Redakcia si vyhradzuje právo upraviť informácie o systémoch udávaných v katalógu. V prípade zistenia, že udávané informácie nie sú pravdivé či neaktuálne, prosíme kontaktuje redakciu.