Zisk vďaka úsporám z energií

Priestor na podnikanie / Spoločnosť Maxeco so svojimi franšízovými partnermi uzatvára spoluprácou na 5 rokov. Počas celej doby zaručuje franšízantom exkluzivitu na poskytovanie služieb v nimi zvolenej lokalite.
Streda
19.04.2023
Ako ušetriť za teplo, otázka, ktorá najmä tohtoročnú zimu trápila veľa ľudí nielen na Slovensku. Bola to však aj šanca na úspech franšízantov konceptu Maxeco.
 

Spoločnosť Maxeco, pôvodom z Českej republiky, na  trhu funguje od roku 2015. Nielen prostredníctvom svojich franšízantov ponúka zákazníkom inovatívny spôsob vykurovania nielen rodinných domov cez špeciálne vykurovacie fólie. Tento spôsob vykurovania so sebou podľa vedenia konceptu nesie zníženie spotreby energie, a to jednak vďaka tomu, že vie regulovať teplotu a na šírenie tepla využíva sálanie. Vďaka tomu pociťujeme teplo inak, intenzívnejšie. A preto je možné vykurovať na nižšiu teplotu, zhruba o 2 až 3 stupne Celzia menej, než sme zvyknutí. Toto, a nie veľmi vysoké náklady potrebné na obstaranie tohto spôsobu vykurovania, predstavuje pre mnohých zaujímavú príležitosť na podnikanie.

Pozitívnou správou je, že na získanie franšízovej licencie Maxeco nie je úplne potrebné, aby mal uchádzač o ňu skúsenosti z odboru stavebníctva. Podľa franšízora sa o ňu uchádzajú aj záujemcovia z radov spokojných zákazníkov, ktorí si riešenie Maxeco vyskúšali „na vlastnej koži“. O tom, že by malo ísť o zaujímavý biznis, svedčí aj záujem zo strany podnikateľov pôsobiacich v stavebníctve a ďalších príbuzných odboroch. Každý budúci franšízant získa od poskytovateľa licencie tréning v teréne. Franšízor totiž kladie dôraz na to, aby jeho partneri poznali všetko potrebné ohľadom inštalácie, sami si ju vyskúšali vlastnými rukami. Následne tiež jazdia na obchodné schôdzky so skúsenými franšízantmi, majú možnosť využiť aj podporu pri telefonickom kontaktovaní zákazníkov, kedy sa hovoru priamo zúčastňuje niekto zo skúsených kolegov.

Cena franšízovej licencie Maxeco začína na 1 800 Eur a odvíja sa od veľkosti regiónu, na ktorý franšízant získa exkluzivitu. Celková investícia vrátane zariadenia pobočky a prvého naskladnenia sa pohybuje od 10 do 20 tisíc Eur podľa veľkosti pobočky a skladu. 


Doplnenie podnikania / Franšízovú pobočku Maxeco môžu uchádzači o licenciu kombinovať aj so súčasným podnikaním, ktoré majú. Podmienkou je, že nesmie ísť o konkurenčné aktivity.

Populárne na fóre