Dostupné služby / DepilConcept bol uvedený na trh v roku 2007 v Portugalsku s cieľom sprístupniť trvalé odstránenie chĺpkov a fototerapie pre všetkých a tým riešiť problémy s chĺpkami a pokožkou.
Piatok
24.03.2023
Franšízová sieť DepilConcept už má svojho master-franšízanta pre Slovensko. Okrem jednej pobočky, chce dalšie rozšíriť do miest s viac ako 30 tisíc obyvateľmi.
 

O licenciu tohto konceptu zameraného na poskytovanie služieb v oblasti fotoepilácie a fototerapie, ktorého korene siahajú do Portugalska, kde vznikol pred zhruba 15 rokmi, sa môžu uchádzať aj ľudia, ktorí s týmto druhom podnikania doteraz nemajú skúsenosti. Všetko potrebné sa totiž naučia v rámci školenia, ktoré franšízor organizuje nielen pre franšízorov, ale aj pre špecialistov, ktorí potom v jednotlivých pobočkách pracujú priamo s klientmi.

To, s čím je pre začiatok podnikania treba počítať, je počiatočná investícia nutná pre rozbehnutie vlastného salónu pod značkou DepilConcept. Jej výška sa odvíja od formátu spolupráce, pre ktorú sa budúci franšízanti rozhodnú. Ak si zvolia možnosť prenájmu alebo lízingu zariadenia SHR, ktoré tvoria nevyhnutnú súčasť pobočky, investujú 18 200 eur bez DPH. Podnikatelia, ktorí budú pripravení si jedno zariadenie SHR zakúpiť, zaplatia 26 800 eur bez DPH. V rámci franšízovej spolupráce následne franšízový partner hradí pravidelné mesačné poplatky. Ten franšízový vychádza zhruba 248 eur bez DPH, marketingový cca 300 eur a mesačná platba za poskytnutý softvér činí zhruba 30 eur.

Na otvorenie salónu DepilConcept je nutné mať k dispozícii priestory s veľkosťou 40 až 80 m2 najlepšie na prízemí s dostupným parkovaním. Pobočka sa nemusí nachádzať na hlavných obchodných triedach. Čo sa týka lokalít,  otvorenie prevádzky prichádza v úvahu v mestách s minimálnym počtom 30 tisíc obyvateľov, vo veľkých mestách svoje miesto môže nájsť viac štúdií. Po podpise franšízovej zmluvy je franšízantovi garantovaná územná exkluzivita na vopred dohodnuté územie.


OBCHODNÁ VIZITKA:

  • 15 rokov na trhu
  • 183 salónov vo svete
  • 45 000 zákazníkov denne 
  • Pôvod značky: Portugalsko

Z juhu až k nám / Pobočky Depil Concept nájdeme v 9 krajinách sveta vrátane domáceho Portugalska, Poľska, Kapverd, Brazílie, Írska. U nás zatiaľ funguje jedna pobočka v Košiciach.

Populárne na fóre