DepilConcept – novinka v Katalógu franšíz

Sieť po celom svete / DepilConcept v súčasnosti pôsobí v 9 krajinách, v rámci franšízového systému prevádzkuje viac ako 180 kliník, ktoré každoročne navštívi viac ako 200 tisíc zákazníkov.
Nedeľa
03.04.2022
Záujemcovia o podnikanie pod značkou DepilConcept si môžu vybrať, koľko investujú do štartu svojho nového podnikania. Je možné začať na 18 600 Eur.
 

Využívanie moderných technológií i osvedčený franšízový koncept, ktorého pobočky nájdeme v 9 krajinách sveta vrátane napríklad Portugalska, Poľska, Brazílie alebo Írska. To všetko v sebe spájajú špecializované kozmetické salóny s viac ako 15ročnými skúsenosťami v oblasti fotoepilácie a fototerapie DepilConcept, ktoré sa práve v Portugalsku a Poľsku stali lídrom na trhu. Pomáha aj fakt, že depilačné služby poskytované pobočkami DepilConcpet sú cenovo dostupné pre všetkých. Svoju sieť chce táto portugalská značka rozvinúť a vybudovať aj na tuzemskom trhu. Pomôcť jej v tom má držiteľ master-franšízovej licencie, spoločnosť Depil Czechoslovakia, ktorá, ako jej názov napovedá, je zodpovedná za rozvoj značky na slovenskom trhu a ktorá už úspešne prevádzkuje svoj pilotný salón v Košiciach. Master franšízor usilovne pracuje na expanzii značky a siete do ďalších miest v rámci Slovenska a Česka.

Ako už bolo povedané, uchádzači o franšízovú licenciu DepilConcept sa môžu na základe svojich možností rozhodnúť, ako vysoká bude ich vstupná investícia. Ak si zvolia možnosť prenájmu alebo leasingu zariadenia SHR, ktoré tvorí nevyhnutnú súčasť pobočky, investujú 18 900 Eur bez DPH. Podnikatelia, ktorí budú pripravení si jedno zariadenie SHR zakúpiť, zaplatia 27 900 Eur bez DPH. V prípade záujmu o dve zariadenia SHR v pobočke investícia činí 36 900 Eur bez DPH. V rámci franšízovej spolupráce následne franšízový partner hradí pravidelné mesačné poplatky. Franšízový vychádza na 250 Eur bez DPH, marketingový poplatok vo výške300 Eur a mesačná platba za poskytnutý software je 30 Eur.

Podpora vo franšíze

Za svoju investíciu získa franšízant, ktorý nemusí mať skúsenosti z kozmetického odboru, nepretržitú podporu zo strany Master franšízora, a to nielen na začiatku ich spoločného podnikania. Franšízant získava aj lokálnu exkluzivitu na vybranú oblasť. Okrem pomoci s výberom a návrhom toho správneho miesta pre pobočku DepilConcept, ktorá by sa mala nachádzať v meste s viac ako 30 tisíc obyvateľmi, poskytovateľ licencie odovzdá franšízantovi zariadenie salónu, know-how a manuály potrebné na úspešné prevádzkovanie pobočky. Franšízový partner sa môže spoľahnúť na pomoc poskytovateľa licencie s náborom zamestnancov, samozrejmosťou je zabezpečenie úvodného a ďalších podporných školení počas celej doby. Tým prejde aj franšízant.

Master franšízor pomáha franšízantom s aktívnou akvizíciou nových klientov, realizuje celoštátne marketingové aktivity, dodáva potrebné know-how a materiály ohľadom lokálneho marketingu, ktorý má na starosti franšízant vo svojom regióne. Franšízový model je nastavený tak, aby bol ziskový už od prvého mesiaca po otvorení salónu pri dodržiavaní know-how a odporúčaní Master franšízora.

Veľkou výhodou pre franšízové pobočky, ktorých úspech do veľkej miery závisí od využívania modernej technológie, je neustály servis poskytovaný centrálou. V prípade potreby servisu, franšízor okamžite poskytne franšízantovi náhradné zariadenie, aby nedošlo k odstávke služieb. 


Miesto na biznis / Na zriadenie pobočky DepilConcept je potrebný priestor s veľkosťou 40 až 80 m2, najlepšie v prízemí s výkladom a dostupným parkovaním.

Populárne na fóre