Podnikanie na prvý pohľad / Moderné a trendy prostredie Smilepoint bieliacich salónov a kútikov podľa skúsenosti majiteľov značky zaujme a osloví všetkých zákazníkov, ktorí uvažujú o vybielení zubov. Ich pozornosť si najmä získa originálne dizajnové kreslo v tvare vajca.
Pondelok
26.10.2020
Značka Smilepoint plánuje posilniť svoju pozíciu. Preto u nás hľadá záujemcov o franšízové licencie.
 

Pôvodom maďarský franšízový koncept Smilepoint ponúka vo svojich pobočkách služby spojené s neinvazívnym bielením zubov. Záujemcovia môžu vďaka franšízingu ponúknut zákazníkom službu modernej a šetrnej technológie v oblasti kozmetického bielenia zubov a regenerácie pier, ktorá bola vyvinutá v USA. Príležitosť stať sa jeho franšízovým partnerom majú aj súčastní podnikatelia. Na Sovensku je držiteľom exkluzívne master-licencie spoločnosť Smiling Slovakia s.r.o., ktorá naďalej poskytuje jednotlivé licencie podnikateľom.

Medzi franšízantmi, na ktoré vedenie siete cieli, sú majitelia kozmetických salónov, nechtových štúdií, wellness či fitness centier, hotelov alebo aj zubných ambulancií. Môžu svoje podnikanie rozšíriť vďaka franšízovej licencie a obohatiť portfólium ponúkaných služieb. Stačí im oddelený priestor s veľkosťou minimálne 4 m2.

Peniaze za know-how

Zaplatením franšízového poplatku vo výške 3 500 EUR dostane franšízant celý systém na bielenie zubov, a to vrátane dizajnového kresla v tvare vajca, LED lampu, ochranné okuliare, porovnávacie vzorkovníky farby zubov, logo na stenu, školenie, 100 ks bieliacich sád. Práve moderné a trendy prostredie Smilepoint bieliacich salónov a kútikov podľa skpsenosti majiteľov značky zaujme a osloví všetkých zákazníkov, ktorí uvažujú o vybielení zubov, hlavne si všimnú spomínané originálne kreslo.

Nie je to iba zariadenie, ktoré noví franšízanti s licenciou získavajú. K dispozícii im je právne a administratívne poradenstvo pri začiatkoch podnikania, absolvujú školenia zamerané na produkty a predaj zakončené certifikátom. Samozrejmosťou je aj online a offline marketingová podpora vrátane marketingových materiálov. Franšízor im teda poskytne brožúry, letáky, plagáty, roll-up, logo, polepy na výkladovú skriňu a pod.  


Franšízanti prevažujú / Pod značkou Smilepoint funguje v súčasnosti viac ako 50 pobočiek či „bieliacich kútikov“. Drvivá väčšina z nich je v rukách franšízantov. Zákazníci ich nájdu u nás, v domácom Maďarsku, aj v Rumunsku.

Populárne na fóre