Bezpečnosť ako predmet podnikania

Investícia do budúcnosti / Vstupný franšízový poplatok pre master-franšízanta sa pohybuje v rozmedzí od 150 do 200 tisíc dolarov. Pripravený musí byť aj na ďalšie nutné investície do začiatku. Ich výška činí 50 až 100 tisíc dolárov.
Štvrtok
17.09.2020
Viac ako 17 rokov skúseností chce na tuzemskom trhu uplatniť americká sieť Signal 88 Security. Hľadá záujemcov o master-franšízovú licenciu.
 

Podnikanie v oblasti bezpečnostných služieb môže byť splnený sen pre veľa ľudí, ale aj zaujímavým rozšírením portfólia služieb už rozbehnutých firiem, ktoré sa zaoberajú napríklad facility managementom. S takouto príležitosťou prichádza americká značka Signal 88 Security, ktorá má po celom svete viac ako 500 franšízových pobočiek.

Partnera, ktorý by sa postaral o rozšírenie siete po celom území Slovenska, aktuálne hľadá. V prípade záujmu o master-franšízovú licenciu musí byť pripravený investovať do jej nákupu 150 až 200 tisíc dolárov. Na ďalšie prevádzkové investície vynaloží zhruba 50 až 100 tisíc dolárov. Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o vysokú investíciu, ale ako sme už niekoľkokrát spomínali, vyššiu cenu master-licencie kompenzuje vyšší potenciál rastu príjmov vďaka ďalšiemu predaju franšízových licencií.

Za vložené financie držiteľ master-franšízovej licencie získa know-how jedného z popredných poskytovateľov bezpečnostných služieb za oceánom a exkluzivitu na celé Slovensko s možnosťou predávať ďalšie sub-licencie jednotlivým franšízantom. Práve to mu môže zaistiť už spomínaný vyšší príjem. Okrem odovzdania komplexných informácií ohľadom marketingu, riadenia a ponúkaných službách, pre vedenie konceptu Signal 88 Security sú kľúčové školenia a personálne otázky.

Tiež preto poskytne americká centrála komplexné školenie novému master-franšízantovi aj celému jeho tímu, vrátane budúcich franšízantov. Dôvod je jediný, meno, ktoré značka Signal 88 Security na globálnom trhu má, sa budovalo dlho, už od roku 2003. Preto vedenie konceptu veľmi dbá na dodržiavanie všetkých štandardov.


Tajomstvo názvu / „Signal 88“ – kód, ktorý používá polícia v Ohiu pre označenie zaisteného miesta. Práve odtiaľ dostala meno táto bezpečnostná franšíza.

Populárne na fóre