Zamerané na úspech / Záujemcovia o podnikanie pod značkou GRS -Graffitti Removal System by už mali mať skúsenosti s podnikaním. Budú tiež potrebovať dodávku alebo minivan. Nesmie im chýbať ani odhodlanie uspieť a rozvíjať svoje nové podnikanie.
Piatok
21.08.2020
Nelegálne grafitti trápia majiteľov domov aj celé mestá. Ich odstraňovaním sa zaoberá koncept GRS - Grafitti Removal Systems. Svoje know-how šíria pomocou franšízových licencií.
 

Podoba okolia, v ktorom žijeme, je pro nás čím ďalej tým dôležitejšia. Staráme sa o verejnú zeleň, upravujeme parky, snažíme sa aj v centrách miest vytvárať také prostredie, v ktorom sa budeme cítiť príjemne. Často tieto naše snahy kazia vandali, ktorí neváhajú sprejmi poškodiť aj niekoľko stoviek rokov starú pamiatku. Výdaje obcí na odstraňovanie škôd spôsobených sprejermi a ich nelegálnymi dielami stoja ročne niekoľko tisíc eur. Práve tento segment  skrýva veľký potenciál pre podnikateľov. A práve pre tých je tu ponuka konceptu GRS, ktorý nie iba na slovenskom trhu hľadá franšízových partnerov.

Vďaka spojeniu s australsko-americkými partnermi z World's Best, ktorí vyrábajú jedny z najlepších odstraňovačov graffitov na svete, predstavuje táto franšíza príležitosť pre tých, ktorí sa rozhodnú v tomto odbore podnikať. Za investíciu vo výšške priližne 4 tisíc eur franšízant získa kompletný balíček čistiacich prostriedkov pre všetky typy povrchov a prenosný systém tlakového umývania. V rámci franšízového poplatku poskytuje franšízor marketingovú podporu a úplné praktické a teoretické školenie v oblasti zabezpečenia stieň alebo iných povrchov. Zaručuje tiež kompletné zariadenie pre odstraňovanie graffitov (pračka, čisticie chemikálie a impregnácie), a tiež podporu špecialistov GRS v každej fáze spolupráce.

Mohlo by sa zdať, že licenciu na poskytovanie služieb v rámci tohto franšízového konceptu majú šancu získať iba podnikatelia so skúsenosťami v tejto oblasti. Nie je to tak. Samozrejme, skúsenosti s upratovacími službami sú v tomto ohľade výhodou, ale ak budúci franšízant nemá znalosti v tejto oblasti, bude mu poskytnuté komplexné školenie v technikách čistenia najrôznejších povrchov. Vďaka spolupráci s World´s Best spoločnosť Urvab Flow, ktorá za franšízou GRS u nás stojí, vie, ako poskytovať služby spôsobom šetrným k životnému prostrediu. Prostriedky, ktoré budú aj franšízanti používať na čištenie, sú biologicky rozložiteľné, nepoškodzujú životné prostredie, nie je potrebné ich zhromažďovať v samostatných nádržiach, môžu odtiecť vodou do kanalizácie alebo byť dokonca absorbované pôdou. A to je dnes to, čo podnikatelia a tiež ich zákazníci oceňujú.


Školenie v balíčku / V rámci franšízového poplatku poskytuje GRS marketingovú podporu a úplné praktické a teoretické školenia. O licenciu sa môžu uchádzať aj kandidáti, ktorí nemajú v tomto segmente služieb skúsenosti.

Populárne na fóre