Na vrchole vďaka franšízingu

Licencie pre cieľavedomých / Franšízantom Eazi-Apps sa môže stať každý, kto má záujem o dlhodobú spolupráci, je cieľavedomý a priebojný. Predchádzajúce technické a grafické skúsenosti pritom nie sú podmienkou
Pondelok
17.09.2018
Stať sa hlavným poskytovateľom mobilných aplikácií a webových stránok na Slovensku. To je cieľ spoločnosti EaziApps. Pomôcť jej v tom majú aj franšízanti.
 

V oblasti gastronómie, maloobchodu či realitných služieb je franšízová forma v dnešnej dobe pomerne bežná. Menej častý je však v odbore mobilných technológií. Avšak aj tu môžeme také koncepty nájsť. Príkladom je spoločnosť Eazi Apps, ktorá poskytuje zákazníkom služby v oblasti firemného marketingu.

Za vytvorením franšízového konceptu stojí snaha spoločnosti pomôcť miestnym firmám a podnikateľom zvýšiť ich tržby prostredníctvom najmodernejších mobilných technológií. S rozšírením služieb EaziApps do regiónu majú firme pomôcť aj franšízoví partneri. Podľa Latziho Gubelinyho, CEO EaziApps Slovakia, je na slovenskom trhu priestor pre fungovanie okolo 10 aktívnych partnerov.

Príležitosť pre pripravených

Nedostatku potenciálnych zákazníkov sa franšízanti Eaziapps nemusia báť. Príležitostí im český trh ponúka niekoľko. „Väčšina ľudí vlastní smartphony, ale iba 15 percent miestnych podnikov a firiem má vypracovanú mobilnú marketingovú stratégiu. My vytvárame aplikácie, ktoré prinášajú veľkú komerčnú hodnotu za dostupné ceny,“ hovorí Latzi Gubeliny.

Franšízantom EaziApps sa môžu stať tí, ktorých záujmom je nie len poskytovanie profesionálnych služieb, ale tiež pomoc podnikateľom v ich regióne. Pri vstupe do franšízovej siete je potrebné počítať so základným jednorazovým poplatkom vo výške 8 495 EUR bez DPH. Svojim partnerom poskytovateľ licencie dodáva technológiu, marketingové materiály a ďalšiu podporu nevyhnutnú pre úspešné podnikanie vo svete mobilných aplikácií. Zaistenie potrebných školení je samozrejmosťou.


Pomoc podnikateľom / / Využívaním mobilného webu pomáha EaziApps klientom získavať nových zákazníkov, zvyšovať podiel tržieb a tiež odlíšiť sa od konkurencie. Navrhuje a spravuje mobilné aplikácie pre iPhone, Android alebo mobilný web.

Populárne na fóre