KiwiSun chce dobyť celú Európu

Nemáme prospech z našich franšízových partnerov, ale zo spoločnej snahy, hovorí Péter Klein, výkonný riaditeľ spoločnosti KiwiSun
Streda
17.01.2018
V Maďarsku patrí KiwiSun medzi najúspešnejšie franšízy, pôsobí aj v Británii, Írsku či Taliansku. O koncepcii a plánoch do budúcnosti hovoril zakladateľ siete biosolárií Péter Klein.
 

Čím sa KiwiSun líši od konkurencie? Aké sú špeciality značky a vašich opaľovacích salónov?
KiwiSun využíva celosvetovo unikátnu technológiu, vyvinutú s ohľadom na zdravie, vďaka ktorej môžu naši klienti získať pri opaľovaní karibskú hnedú farbu pleti, a zároveň si užiť ďalšie výhody pozitívneho pôsobenia biologického svetla na náladu a celkový stav organizmu. Každoročne u nás pribúda žien, pre ktoré sa liečba svetlom stála bežnou súčasťou života, a to po celý rok bez ohľadu na počasie. Naše služby využívajú obvykle dvakrát do týždňa.

Rastie tiež neustále počet uvedomelých spotrebiteľov, ktorí dôkladne skúmajú pozadie služieb a produktov. KiwiSun je jediná spoločnosť na svete, ktorá spája vo svojom systéme vývoj, výrobu i prevádzku biosolárií. Tiež preto je značka za svoje produkty i služby v salónoch zodpovedná.

Spoločnosť KiwiSun bola založená v roku 2006. Ako prebiehal rozvoj siete v posledných desiatich rokoch?
Otvorenie prvého obchodu sa stalo okamžitým úspechom a rýchlo sa odrazilo v dopyte investorov po expanzii. Počas niekoľkých rokov sa nám podarilo dostať sa do desiatok väčších miest. Expanziu do zahraničia odštartovali predovšetkým Maďari žijúci v zahraničí, ktorí boli povzbudení úspechom našich domácich salónov.

Aké boli hlavné etapy zahraničnej expanzie?
V niektorých krajinách sme s partnermi podpísali zmluvu o celonárodnej franšízovej spolupráci a zodpovednosti za expanziu. Takým príkladom je Británia, Írsko a Taliansko. Potom sú niektoré trhy, kde naše salóny prevádzkujú samostatní franšízoví partneri, a my im poskytujeme svoje služby a podporu. Sem patrí Rumunsko či Slovensko. Práve expandujeme už do ôsmej krajiny.

Čo všetko získavajú vaši franšízanti po podpise licenčnej zmluvy?
Príjemcovia získajú franšízovú ​​územnú exkluzivitu, centrálny marketing, majú možnosť sa priebežne vzdelávať, majú k dispozícii vlastní softvér, aj voľné obchodné plánovanie. Celý prevádzkový koncept, overený v už 66 fungujúcich salónoch, dostávajú k dispozícii bez vstupného poplatku. Naši partneri tiež nakupujú opaľovacie stroje za cenu od výrobcu, pre ktoré platí 5 ročná záruka, a počas 10 rokov dostávajú od výrobcu tiež potrebné náhradné diely.

Pokiaľ franšízy zaznamenajú nárast objemu prevádzky, a predajú v dlhodobom horizonte väčšie množstvo našich produktov, je to pre nás výhodnejšie, ako kedy sme franšízantov nechávali platiť už za získanie licencie. Otvorenie salónu KiwiSun nevyžaduje ani žiadne profesionálne zázemie a skúsenosti, všetko potrebné získavajú partneri od centrály v podobe podrobného a dobre fungujúceho konceptu. Jedinou požiadavkou na udelenie master-franšízovej licencie je otvorenie väčšieho počtu salónov KiwiSun v príslušnej krajine.

Aké sú vaše plány do nového roka?
Naša spoločnosť sa neustále rozvíja už veľa rokov a momentálne sme sa stali najinovatívnejšou firmou v odbore. Máme vo výstavbe sedem pobočiek. Už ôsmy salón chystáme na otvorenie v Londýne. Chceme sa ale i naďalej rozširovať. Vkladáme veľkú nádej do talianskeho, rumunského, slovenského, írskeho, a nemeckého trhu, a čoskoro by sme chceli začať dobývať i zvyšok Európy vrátane krajín ako Rakúsko, Poľsko, Česká republika či Chorvátsko.


Populárne na fóre

留学生回国学历认证【微diploma02】国外大学毕业证办理专业制作国外文凭*1比1 制作还原学校版本!

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣母大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)University of Notre Dame

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
哪里可以购买美国CSU文凭毕业证(办理微信:diploma02)办CSU加州州立大学毕业证成绩单/制作文凭/办国外录取通知书California State University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国布朗大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Brown University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国康奈尔大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Cornell University

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国JHU毕业证【微信diploma02】购买美国约翰霍普金斯大学毕业证文凭/留信网真实认证/制作美国文凭/美国大学毕业证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
办美国圣路易斯华盛顿大学毕业证【办理微信:diploma02】买美国文凭|买美国学历|办假文凭假毕业证/留信网认证(包过)Washington University in St. Louis

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024
留信网认证有用吗【微diploma02】办可查留信认证/留信网认证办理/留学生回国学历认证

...

1 komentár(e)
posledný 25.03.2024