„Pôsobením v oblasti IT sa franšízant stane súčasťou odvetvia, o ktoré je na trhu záujem. Môže využívať svoje schopnosti a zároveň byť užitočný pre iné podnikateľské subjekty,“ hovorí Ladislav Gubeliny.
Štvrtok
08.09.2016
Medzinárodná franšíza, ktorá sa špecializuje na vývoj mobilných aplikácií Eazi-Apps vstupuje na slovenský trh. Záujemcovia obstarajú licenciu za 8 495 Eur.
 

Začiatky spoločnosti Eazi-Apps, ktorá sa špecializuje na vytváranie komplexných marketingových riešení, sa datujú od roka 2010, kedy vznikla v anglickom Leicestere. Poskytované služby majú za cieľ zvyšovať predaj výrobkov a zviditeľniť značky na trhu. Firma patrí momentálne k hlavným producentom a dodávateľom moderných mobilných aplikácií a mobilných webových stránok a ako medzinárodná sieť má pobočky vo viac ako pätnástich krajinách.

V perspektíve niekoľkých mesiacov chce Easi-Apps prostredníctvom marketingovej kampane osloviť čo najviac ľudí a ponúknuť im spoluprácu v lukratívnom IT odvetví. Medzi oblasti, na ktoré sa v rámci vývoja moderných technológií sústredí, patrí zvyšovanie úrovne povedomia o značke a viditeľnosti, zefektívnenie využívania sociálnych sietí, zvyšovanie návštevnosti webových stránok alebo zvýšenie viditeľnosti v rámci mobilného vyhľadávania. „Počas nasledujúcich dvanástich mesiacov by sme chceli rozšíriť pôsobenie spoločnosti o niekoľko nových partnerov vo väčšom počte regiónov,“ hovorí developer aplikácií pre smartphony a master-franšízant Ladislav Gubeliny, ktorý už spolupracoval s mnohými úspešnými značkami ako napríklad Mr.Kebab alebo Hotel Yasmin.

Franšízantom Eazi-Apps sa môže stať každý, kto má záujem o dlhodobú spoluprácu, je cieľavedomý a priebojný. Vďaka platforme so širokou škálou prispôsobiteľných funkcií a základným balíčkom propagačných materiálov získajú podnikatelia všetky dôležité prvky, ktoré sa podľa Ladislava Gubelinyho stanú základom budúcej úspešnej a prosperujúcej firmy. Pri vstupe do siete je treba počítať so základným jednorazovým poplatkom 8 495 Eur bez DPH. Zakúpením licencie sa podnikateľ stáva členom spoločnosti Eazi-Apps s možnosťou poskytovať obchodné webové aplikácie, pričom predchádzajúce technické a grafické skúsenosti nie sú podmienkou.

V rámci rozšírenia pôsobenia formou franšízovej spolupráce neuprednostňuje firma žiadne regióny a ponuka platí pre celú Českú a Slovenskú republiku. „Zakúpením licencie je príležitosťou pre záujemcov stať sa pánom vlastného času. Preto sme sa rozhodli podporiť túto myšlienku aj inzerciu na úspešných webových stránkach v Česku a na Slovensku,“ uzatvára Ladislav Gubeliny.


Populárne na fóre