Koncept Flexa je založený na detskom nábytku, ktorý sa prispôsobuje rastu detí a ich meniacim sa potrebám.
Piatok
04.09.2015
Dánska značka Flexa sa snaží o vstup na slovenský trh. Ponúka šancu na zárobok pre ďalších podnikateľov.
 

Deti rastú ako z vody a ich potreby sa postupne menia. Práve pre ne sú určené produkty spoločnosti Flexa, ktorá chce preniknúť na slovenský trh s ponukou flexibilného nábytku, ktorý sa prispôsobuje svojim detským používateľom. Rovnako ako v mnohých iných prípadoch zahraničných značiek, chce využiť na svoj rozvoj franšízové partnerstvo.

Úvodná investícia do otvorenia vlastnej dizajnovej prevádzky sa pohybuje medzi 120 až 150 tisíc euro. V tejto čiastke je zahrnuté zariadenie obchodu nábytkom, zavedenie obchodu, poplatok za značkovú licenciu a ďalšie potrebné výdaje na spustenie vlastnej nábytkovej prevádzky.

Materská spoločnosť sa o svojich partneroch nezabúda starať. Franšízant za svoj vklad získa biznis plán a finančný rozpočet, školenie manažmentu a obchodu, marketingový plán a pomoc s dynamickou kampaňou alebo podporu komunikácie so zákazníkmi na sociálnych sieťach. Medzi základnými požiadavkami, ktoré očakáva Flexa od svojich partnerov je skúsenosť v retailovej oblasti, vášnivá, energická, ale zároveň pragmatická osobnosť. Jedným zo základných predpokladov na získanie licencie je tiež komunikatívna znalosť anglického jazyka.

Obchody spoločnosti Flexa sa nachádzajú v mnohých svetových veľkomestách ako napríklad Paríž, Barcelona, Peking alebo Kodaň. Pre firmu pracuje  v Európe viac ako 200 špecializovaných zamestnancov , ktorí pracujú v troch výrobných prevádzkach. V Ázii má spoločnosť vlastnú textilnú výrobu, čo zaisťuje zdravotnú nezávadnosť a znalosť pôvodu použitých látok.


Populárne na fóre