Pobočka Smilepoint môže fungovať samostatne, alebo môže byť súčasťou už zavedeného kozmetického salónu.
Štvrtok
09.04.2015
Bielenie zubov u nás ponúka značka Smilepoint. Chce dať šancu aj ďalším podnikateľom.
 

Prvým miestom, kde sa u nás pôvodom maďarský koncept predstavil, bolo nákupné centrum v Dunajskej Strede. Práve tam sa prvá pobočka objavila v máji minulého roka. Netrvalo však ani rok a značka sa rozšírila natoľko, že sú jej pobočky dnes dostupné nielen v Dunajskej Strede, ale aj v Bratislave a Košiciach.

 „Pri  otvorení prvého salónu bolo kozmetické bielenie zubov ako samostatná služba na Slovensku takmer neznáma. Ale po uplynutí jedného roka je už toto rýchle, bezbolestné a bezperoxidové bielenie zubov pre mnohých dostupné,“ hovorí Eva Hrneková zo spoločnosti Smiling Slovakia, ktorá za rozvojom siete v tuzemsku stojí.

Keďže na Slovensku je táto forma bielenia zubov veľkou novinkou, značne veľký záujem je aj o franšízové licencie. „Týždenne nadväzujeme kontakt s viacerými záujemcami. Naším cieľom ja však nájsť tých najvhodnejších partnerov, aby sme spoločne mohli  vybudovať silnú a úspešnú Smilepoint značku,“ prezrádza Eva Hrneková. O budúcnosť služieb značky Smilepoint sa na Slovensku nebojí. Stále tu totiž podľa nej klesá počet skeptikov, ktorí sú na bielenie zubov nedôverčiví. Naopak možno pozorovať, že slovenský trh inovatívne a trendové veci aj služby prijíma pozitívne.

V Amerike a vo viacerých štátoch Európy sa už kozmetické bielenie zubov stalo každennou súčasťou života ľudí. „Navyše, v zahraničí sa už pridali k sieti Smilepoint aj viacerí zubári. A ich počet sa čoraz zvyšuje,“ dopľna Hrneková.  Táto vlna sa dostala aj do strednej Európy. Ľudia sa už čoraz viac starajú o svoj výzor a o hygienu ústnej dutiny, ktorej súčasťou sú aj biele zuby.


Populárne na fóre