V zdravom tele, zdravý biznis

Športové vzdelávacie programy siete Socatots sú založené na futbalových tréningoch.
Štvrtok
29.01.2015
Týmto heslom sa riadi franšízová sieť Socatots, ktorá deťom a ich rodičom ponúka vzdelávacie športové programy.
 

Na slovenskom trhu, ale aj v Českej republike, značka hľadá master-franšízového partnera, ktorý by sa staral o rozvoj siete. V súčasnej dobe firma Socatots, pôvodom z Poľska, pomáha v rozvoji deťom už v 200 centrách v Poľsku a viac ako 800 škôlok v ďalších 55 krajinách. "SOCATOTS je celosvetový program určený dievčatám aj chlapcom vo veku od 6 mesiacov do 5 rokov s ohľadom na ich komplexný rozvoj," hovorí Przemyslaw Olewnik, predseda predstavenstva spoločnosti SOCATOTS Polska s tým, že tréning je organizovaný vo forme tried rôznej náročnosti. V Česku a na Slovensku sa firma pomocou franšázy plánuje stať jednotkou na trhu.

Socatots umožňuje svojim partnerom v rámci franšízového reťazca investovať do už kompletne zavedeného a konceptu, ktorý sa osvedčil aj v ďalších 55 krajinách sveta. Franšízant získa prístup k obchodné stratégii, efektívnym metódam získavanie nových zákazníkov a marketingovým materiálom.

Trendom na trhu je v poslednej dobe podľa odborníkov poradenskej firmy PROFIT system rast športovo-vzdelávacích centier. Šancu na úspech majú tak také podnikateľské systémy, ktoré prinášajú pevne ucelený program s dôrazom na rozvoj schopností u detí. Franšízový systém SOCATOTS inšpiruje svoje programy tréningom vo futbale, kedy si deti osvojujú rôzne motorické schopnosti prispôsobené ich veku. Plusom centra je možnosť účasti rodičov na tréningoch, čo program SOCATOTS spĺňa.


Populárne na fóre