Na pizzu do Petržalky

Od začiatku októbra si môžu obyvatelé bratislavskej Petržalky zájsť na svoju obľúbenú pizzu do novo otvorenej franchisovej pobočky konceptu Pizza Mizza. Ide o franchisingovú prevádzku Pizza Mizza najnovšej generácie, pri ktorej sa dodržali základné štandardy konceptu Pizza Mizza medzi ktoré patrí pizzová pec na drevo, otvorená kuchyňa, ľahké jedlá z čerstvých surovín, gastronómia pre zdravý životný štýl. Zároveň však pribudol detský kútik, v ktorom si môžu deti hostí skúsiť prípravu pizze.
Sieť PIZZA Mizza má na Slovensku viac ako 10 prevádzok, či už vo forme reštaurácií či fastfoodu PIZZA Mizza Express. „Minulý rok sa nám podarilo splniť náš dlhodobý cieľ predať franchisantovi reštauráciu PIZZA Mizza s rozvozom v žilinskom Auparku. Vďaka franchisantovi sa podarilo zvýšiť jej obrat,“ dodáva úspechy Jozef Šétaffy, majiteť firmy Gastronet.
Cena franchisovej licencie Pizza Mkizza stojí 7 tisíc eur. Aby mohla reštaurácia fungovať, musí si podnikateľ pripraviť počiatočnú investíciu od 150 do 250 tisíc eur v závislosti na veľkosti a lokalite, kde bude pobočka otvorená. Franchisorovi sa odvádza priebežný poplatok 5 % z obratu, marketingová čiastka už je v cene.
Prečítaj články

Food trucky tvoria nový európsky trend. Rozmach týchto franšíz prebieha aj na Slovensku. Ako je to s investičními nákladmi a začatím vlastného podnikania s mobilným občerstvením?
Franšízová sieť Bageterie Boulevard pokračuje v zvyšovaní počtu pobočiek. Po Česku chce pridať expanziu na Slovensku. Franšízantom sa ponúkajú nové príležitosti aj mimo Bratislavy.
Svetová franšízová sieť sa môže pochváliť posilnením svojich pozícií v konkurencii fast foodov. Značka otvorila pobočku v Bratislave a Topoľčanoch.
Fruitisimo je európska sieť prevádzok zdravej varianty fastfoodu, ktorá vznikla v Českej republike. Ich rastu pomáha aj vzájomné zdieľanie skúseností jednotlivých franšízantov.
Franšízová sieť s čerstvým ovocím v pravej belgickej čokoláde Choco Boss ponúka zaujímavý nápad na podnikanie s priaznivými vstupnými investíciami.
Najčítanejšie

Keď sa povie franšízové podnikanie, väčšina z nás si predstaví väčšie mesto a gastro franšízu. Naturhouse dokazuje, že to ide aj inak. Ich koncept pracuje s vernými klientmi.
Každý deň ľudia pozrú na YouTube viac ako miliardu videí. Prečo to nevyužiť pre vlastný zisk?
Stravovanie v krabičkách sa presadilo v slovenských domácnostiach aj kanceláriách. Ako na to ide česká franšíza FITeat?
Dopyt po upratovacích, sťahovacích a remeselných službách je veľký. Ako z tejto situácie ťažiť vysvetlí Jiří Bártík, obchodný manažér medzinárodnej siete Extra Services.
Svetoznáma značka Starbucks začína zatínať drápy na tuzemskom trhu. Jej kávu si môžeme už vychutnať aj u nás.