Už 21 franchisových pobočiek Novodobej sanitky obsluhujú v ČR nielen pacientov, ale tiež seniorov či handicapovaných ľudí. U nás hľadá master-franchisanta.
Štvrtok
06.02.2014
Súkromná prepravná služba Novodobá sanitka preniká na náš trh. Sieť by mal rozšíriť master-franchisant.
 

Starí a bezvládni ľudia, ktorí často navštevujú nemocničné zariadenia, si nemôžu dovoliť odvoz z domu taxíkom alebo si zavolať sanitku priamo z nemocnice. Na trhu vznikli služby súkromných preprav, ktoré týmto pacientom ponúkajú odvoz. Jednou z nich je aj Novodobá sanitka, ktorá vznikla v Česku a minulý rok tu začala ponúkať aj franchisové licencie. Hľadá u nás vhodného master-franchisanta.

„Franchising som si vybrala ako dobrý spôsob podnikania, ktorý podnikateľovi prináša možnosti, ako sa presadiť na trhu a vytvoriť fungujúcu sieť pobočiek,“ tvrdí majiteľka firmy Novodobá sanitka Romana Tvaružková.

Na Slovensku by chcela dať možnosť vytvorit sieť Novodobých sanitiek správnemu master-franchisantovi. Cena licencie stojí 74 tisíc Eur a predpokladaná návratnosť sa pohybuje od 1 až 2 rokov. „Master-franchisant bude mať v rozvoji voľnú ruku, samozrejme preferujeme, keby začal väčšími mestami,“ dodáva Romana Tvaružková.

 

U susedov v Česku si získal franchisový koncept Novodobej sanitky obrovský úspech. Počas jedného roka, kedy spoločnosť začala licencie ponúkať, sa jej podarilo sprevádzkovať už 21 franchisových miest po celej republike. Služby súkromné prepravy sa prezentujú voči nemocniciam ako doplnková služba, ktorú pacienti využijú, ak nemajú nárok na sanitnú prepravu hradenú poisťovňou.


Populárne na fóre