Základná myšlienka produktu je veľmi jednoduchá. Jedná sa o umiestňovanie reklamy na papierové tašky na pečivo, ktoré budú zdarma k dispozícii v pekárňach, potravinách a obchodných reťazcoch.
Štvrtok
30.01.2014
Po vstupe do ČR sa koncept BK Solutions stretol so záujmom potenciálnych franchisantov. Na Slovensku vidí miesto pre 20 franchisantov.
 

Nedávno sa u našich západných susedov objavil nový franchisový koncept reklamných tašiek na pečivo BK Solutions. Odvtedy našla značka v Česku viac ako 20 franchisových partnerov. Niektorí z nich majú dokonca záujem o pôsobenie vo viacerých mestách. „Myšlienka ekologického reklamného kanálu oslovila v Českej republike veľký počet ľudí, veľa začínajúcich podnikateľov. Myslím si, že na Slovensku by to nemalo byť inak,“ hovorí Jaroslav Malý, master-franchisant BK Solutions pre ČR a SR s tým, že záujem o BK Solutions eviduje nielen zo strany franchisantov, ale aj zo strany koncových odberateľov papierových reklamných tašiek na pečivo.

Franchisová licencia tohto konceptu je podľa Malého určená pre menších živnostníkov, ktorí majú skúsenosti v oblasti obchodu. „Aj cena licencie je prijateľná,“ dopĺňa Jaroslav Malý s tým, že pre budúcich partnerov má firma pripravené predajné nástroje a podporné prostriedky, ktoré im pomôžu s uvedením novinky na trh a predajom.

Spoločnosť BK Solutions prišla v Poľsku s nápadom na umiestenie reklamy na obaly na chlieb v roku 2011. V súčasnosti je na poľskom trhu 85 franchisantov, ktorí pôsobia v 305 mestách. Pôvodom poľská firma okrem Česka a Slovenska úspešne pôsobí aj vo Veľkej Británii, na Ukrajine či Cypre.


Populárne na fóre