Na českom trhu prevádzkuje Marvel 5 predajných miest. Jeho stratégiou je postupne obsadiť všetky kraje ČR.
Pondelok
02.12.2013
Franchisová sieť Marvel začína s expanziou na Slovensko. Pre prvých franchisantov pripravuje zľavu na obstaranie licencie.
 

Česká spoločnosť Marvel sa úspešne rozvíja u susedov a rozhodla sa, že šťastie chce skúsiť aj u nás. Firma ponúka vo svojom portfóliu mobilné domy rôznych rozmerov a zariadenia. Aktuálne chce s nimi preraziť na Slovensku. Otvoreniu prvých pobočiek nič nebráni a pre prvých franchisantov je pripravené cenové zvýhodnenie.

Cena franchisovej licencie stojí 12 tisíc EUR. „Pre prvých franchisantov ponúkame časovo obmedzenú zľavu na poskytnutie licencie. Môžu ju získať už za 9960 EUR,“ predstavuje ponuku majiteľ spoločnosti Marvel Zdenek Spáčil. Podnikateľ bude musieť zainvestovať ešte do obstarania prvých 15 mobilných domov, ktoré budú slúžiť na prezentáciu. Náklady na investíciu sa pohybujú od 100 tisíc EUR a okrem domov zahŕňajú zariadenie predajne.

Priestor musí spĺňať danú rozlohu, a to od 2500 až 3000 m2 a musí byť pre klientov dobre dostupný. Zmluva s franchisantom sa uzatvára na dobu 5 rokov. Príspevok na marketing je 400 EUR mesačne a priebežný poplatok z obratu bude závisieť na stanovených podmienkach a rozsahu pôsobnosti.


Populárne na fóre