aktuality

vzdelávanie | 19.04.2023

Nový obchodný model pre nové časy

„Vzdelávacie workshopy sú naším najžiadanejším produktom. Preto sa na ne zameriavame v novom obchodnom modeli pre franšízantov," hovorí Kamila Holody z Edukida.

Slovensko | 06.04.2023

Vyššie investície, nižšie riziko?

Podľa amerických štatistík môže byť franšízová sieť s vyššími investičnými potrebami dlhodobo úspešnejšia.

zdravie, krása a šport | 24.03.2023

Biznis s hladkou kožou

Franšízová sieť DepilConcept už má svojho master-franšízanta pre Slovensko. Okrem jednej pobočky, chce dalšie rozšíriť do miest s viac ako 30 tisíc obyvateľmi.

Slovensko | 15.03.2023

FRANŠÍZY NA HORŠIE ČASY

Franšízové podnikanie prináša príležitosť vo všetkých časoch, a to aj tým, ktorí o podnikaní zatiaľ len uvažujú.

vzdelávanie | 13.03.2023

V pobočkách vidím väčší potenciál ako doteraz

„O franšízu Zaraz sa môže uchádzať takmer každý, kto chce podnikať a myslí to vážne,“ hovorí Martin Knoška, riaditeľ jazykovej školy ZARAZ.

vzdelávanie | 07.03.2023

Ocenenie za rozvoj detí v IT

Franšíza Coding Giants už predtým získala na domácom trhu ocenenie v rámci súťaže Podnikateľ roka. Z tohto úspechu môžu ťažiť aj podnikatelia na Slovensku.

Slovensko | 28.02.2023

Franšíza je dobrý začiatok, riziká ale existujú

Bežným sprievodným javom podnikania je neistota. Jedným zo spôsobov, ako riziko z podnikania zmierniť, je aplikovať postup, ktorý sa osvedčil iným, franšízu.

odevy a obuv | 22.02.2023

Podnikanie na telo

Presadiť sa v módnej brandži je v súčasnosti veľmi ťažké. Riešením pre tých, čo s tým chcú začať, môže byť franšíza, napríklad značky Esotiq.

gastronómia | 12.02.2023

Sme na ceste za hranice

„V tomto roku sa zameriame najmä na expanziu mimo Bratislavu. Chceme otvoriť štyri nové pobočky," hovorí Michaela Smrtičová z vedenia franšízovej siete Kaliforňan.

Slovensko | 12.02.2023

Reputácia franšízy je základ

Žijeme v „dobe značkovej“, v ktorej sa transakcie, najmä pokiaľ ide o predaje franšízových licencií, riadia dobrým menom a tým, ako sú jednotlivé značky vnímané.

zahraničie | 31.01.2023

Subway s novým majiteľom?

Jedna z najväčších svetových franšízových značiek má byť na predaj.

gastronómia | 23.01.2023

Na expanziu na Slovensko sme pripravení

Franšízovému konceptu Burrito Loco sa v Česku podarilo z Prahy preniknúť do ďalších miest. Podarí sa im vstúpiť aj k nám?

vzdelávanie | 23.01.2023

Franšízor so skúsenosťami

„Vzdelávacie aktivity pre deti sú to posledné, čoho sa uvedomelí rodičia vzdávajú,” hovorí Kamila Holody, špecialistka pre kľúčových zákazníkov spoločnosti Edukido.

zahraničie | 17.01.2023

Otvárame kaviareň s výberovou kávou

Snom mnohých začínajúcich podnikateľov v gastronómii je mať kaviareň, ktorá je niečím iná, originálna. Vďaka franšíze nemusí byť nesplniteľným.

Slovensko | 11.01.2023

ÚSKALIA FRANCHISINGU

Pre správny výber vhodné franšízy je nevyhnutné, aby si záujemcovia o franšízové ​​licencie položili sériu dôležitých otázok a odpovedali si na ne. Ktoré to sú?

bývanie a stavba | 02.01.2023

Farebné podnikanie s franšízou

Franšízová sieť Dom farieb hľadá franšízantov aj v menších mestách. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

rozhovor týždňa | 02.01.2023

Správny čas na franšízu

„Premýšľate o franšíze? Posledné tri roky preverili ich ponuku. Tých, čo uspeli, si zaslúžia pozornosť franšízantov,“ hovorí Marek Halfar, riaditeľ poradenskej spoločnosti PROFIT system.

zahraničie | 27.12.2022

Ghost Kitchen – budúcnosť gastronlómie?

Pandémia priniesla nový druh podnikania v oblasti gastronómie. Sme svedkami nového nastupujúceho trendu?

vzdelávanie | 20.12.2022

Vzdelávanie pre budúcnosť

Franšízantom značky Young Engineers sa môžu stať nadšení učitelia aj úplní laici, ktorí chápu, ako dôležité je pripravovať deti na pracovný trh 21. storočia.

Slovensko | 12.12.2022

Z podnikania franšíza

Čo nesmie chýbať podnikateľovi, aby svoje podnikanie pretavil do úspešného franšízového konceptu? Prinášame vám pár tipov.

  prvý
  predtým
2
3
5
6
ďalšie  
posledný