aktuality

gastronómia | 17.06.2021

Šalátový biznis

Pobočky značky Salad Box predstavujú zdravú alternatívu k všadeprítomným fastfoodom. Uspieť chce aj na našom trhu.

obchodné a poradenské služby | 11.06.2021

Úspory ako cesta k úspechu

Spoločnosť Expense Reduction Analysts má za sebou v regióne CEE úspešný kvartál. Na Slovensku chce ďalej rásť. Akých franšízových partnerov hľadá?

gastronómia | 07.06.2021

Podnikanie s vlastnou kávou

Milovníci kávy môžu zbystriť. Na slovenský trh mieri nový kaviarenský franšízový koncept Meron. Koľko investujú franšízanti do otvorenia pobočky?

vzdelávanie | 07.06.2021

Kanadské vzdelávanie aj pre deti na Slovensku

„Podpora zo strany franšízora je pre nás kľúčová," hovorí Liliana Nikolová, franšízantka konceptu bilingválnych škôl a škôlok Maple Bear v Bulharsku.

rôzné služby (B2C) | 30.05.2021

Práčovne v sieti

Otvoriť aspoň jednu alebo dve nové pobočky chce tento rok franšíza Quickwash. Aký je o licencie samoobslužných práčovní v súčasnosti záujem?

vzdelávanie | 24.05.2021

Vzdelávanie pre budúcnosť

Franšízový koncept Young Engineers sa zameriava na mimoškolské vzdelávanie detí v perspektívnych odboroch. Uznanie má aj z prestížneho Harvardu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

obchodné a poradenské služby | 24.05.2021

Rozvíjame podnikanie členov aj franšízantov

„Členovia počas zasadania boardov získajú konkrétne odpovede na svoje otázky, čo sa ukazuje ako kľúčová výhoda," hovorí Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

gastronómia | 18.05.2021

Sladké podnikanie

Na slovenský trh mieri ďalšia zahraničná značka. Svoju sieť tu chce vybudovať franšízový koncept Donuteria. Aká investícia čaká na záujemcu o licenciu?

potraviny a zdravie | 14.05.2021

Záujem o licencie a služby DietaFit stále rastie

Väčšinu gastronomických konceptov ovplyvnila súčasná situácia negatívne, výrazne obmedzila ich prevádzku. Sú však aj také, ktorým kríza priviedla zákazníkov aj franšízantov.

krása a šport | 10.05.2021

Joga ako filozofia aj podnikanie

Z Trenčína na celé Slovensko chce prostredníctvom franšízantov expandovať koncept Yoga Space. Ako vysoká investícia čaká na franšízantov?

potraviny a zdravie | 10.05.2021

Modernizácia a nové trendy

„Zmena zákazníckeho správania potvrdila, že rozšírenie sortimentu je správnou cestou pre nás i franšízantov," hovorí Pavol Kuľha, manažér pre expanziu a franšízing siete 1. Day.

vzdelávanie | 05.05.2021

Úspech jedného motivuje ďalších

Jazyková škola Zaraz má za sebou náročný rok. Po ústupe pandémie je však pripravená ďalej rozširovať svoju franšízu. Potenciál vidí hlavne na východe Slovenska.

bývanie a stavba | 28.04.2021

Franšíze Solodoor rastú predaje aj pobočková sieť

Počas prvného štvrtroku zvýšila predajná sieť dverí a zárubní medziročné predaje o 40 %. Jej obrat dosiahol počas januára až marca cca 560 tisíc eur.

odevy a obuv | 26.04.2021

Tohtoročná jar je pre nás novým štartom

„V našich franšízantoch hľadáme hlavne nasadenie, vieru v koncept a ochotu pracovať,“ hovorí Gerdi Vanfleteren, majiteľ franšízového konceptu Ekotopánky.

obchodné a poradenské služby | 22.04.2021

Online trhovisko vo franšíze

Franšízový koncept Qjob hľadá na Slovensku franšízantov aj záujemcov o master licenciu, ktorí budú online spájať firmy so zákazníkmi. Aké musia splniť podmienky?

horúca téma | 19.04.2021

Ochranné známky a priemyselné vzory so zľavou

EÚ podporuje malé a stredné firmy. Cez nový grantový program im pomáha riešiť otázky spojené s duševným vlastníctvom, ktoré často riešia aj franšízy.

gastronómia | 12.04.2021

Steaková franšíza

Odbor gastronómie sa vplyvom súčasnej situácie zmení. Šancu uspieť získajú nové koncepty, ktoré zaujmú zákazníkov svojou ponukou.

vzdelávanie | 12.04.2021

Kanadské vzdelávanie aj pre deti na Slovensku

„Podpora zo strany franšízora je pre nás kľúčová," hovorí Liliana Nikolová, franšízantka konceptu bilingválnych škôl a škôlok Maple Bear v Bulharsku.

Slovensko | 05.04.2021

Tréning prináša úspech

Školenie je jednou z najdôležitejších súčastí franšízového balíčku. Noví franšízanti by sa vďaka nemu mali naučiť, ako úspešne podnikať pod zavedenou značkou.

gastronómia | 29.03.2021

Zdravie otvára dvere do budúcnosti gastropodnikania

„Niektoré naše UGO Freshbary prenecháme franšízantom. Môžu rozbehnúť podnikanie za podmienok, ktoré by boli loni nemysliteľné," hovorí Lukáš Prauss, Expansion Director UGO.

1
3
4
5
ďalšie  
posledný