aktuality

vzdelávanie | 28.04.2022

S jazykmi za hranice

Franšízovej sieti jazykových škol Zaraz sa darilo rásť aj počas pandémie, počas ktorej našla 2 franšízantov. Aktuáne sa zaškoľujú. Ich pobočky sa pripoja k 27 existujúcim.

vzdelávanie | 22.04.2022

Biznis ve 3D

Vzdelávanie s ohľadom na prípravu na budúcnosť v súčasnosti naberá na obrátkach. Inovatívnemu vzdelávaniu detí a mládeže sa venuje aj franšíza Edu3Dcation.

gastronómia | 11.04.2022

Naše pobočky ponúkajú kávu aj zážitok

„Ak chcete byť najlepší, musíte mať všetky najlepšie znalosti a prax,“ Crina Ciocian, Managing Partner a šéfka Business Development spoločnosti Meron.

gastronómia | 08.04.2022

Otvárame mexickú fast food reštauráciu

Manažérske schopnosti, finančná stabilita, vášeň pre jedlo a prezákaznícky servis. To je to, čo vo svojich franšízantoch hľadá koncept Burrito Loco.

zdravie, krása a šport | 03.04.2022

DepilConcept – novinka v Katalógu franšíz

Záujemcovia o podnikanie pod značkou DepilConcept si môžu vybrať, koľko investujú do štartu svojho nového podnikania. Je možné začať na 18 600 Eur.

gastronómia | 28.03.2022

Pizzerie s medzinárodnou značkou

„V rámci stratégie sa zameriavame na udržateľný rast, ktorého cieľom je generovať zisk,“ hovorí manažér rozvoja franšízy Pizza Hut Kacper Szczepański.

bývanie a stavba | 25.03.2022

Viac ako 20 rokov skúseností s franšízou

Značka Lomax chce ďalej rásť prostredníctvom franšíz. Franšízantov láka na skúsenosti a širokú ponuku produktov. Koľko treba do nej investovať?

gastronómia | 18.03.2022

Strýčko Váňa namiesto McDonald's?

Chcú Rusi napodobiť McDonald's? Mierne upravené logo a názov Strýčko Váňa by mohli nahradiť značku tejto globálnej siete v Rusku.

Slovensko | 17.03.2022

Lesk a „bieda“ franšízingu

Zakúpením licencie známej značky si podnikateľ zjednodušuje vstup do podnikania výmenou za časť svojej nezávislosti. Franšízing so sebou nesie výhody aj nevýhody. Prvé ale prevažujú.

gastronómia | 14.03.2022

Franšízing pre nás znamená dlhodobé partnerstvo

„Po dobe covidového „temna“ sa znovu rozhliadame po príležitostiach pre franšízovú spoluprácu," prezrádza Lukáš Prauss, riaditeľ rozvoja UGO.

gastronómia | 09.03.2022

Svetovým franšízám vládnu džusy

V súťaži Global Franchise Awards 2022 na International Franchise Convention zvíťazila Austrálska značka Boost Juice.

gastronómia | 04.03.2022

McDonald´s rozšiřuje zastúpenie

Reštaurácie McDonald´s na Slovensku v minulom roku obslúžili viac ako 12,5 milióna zákazníkov. Svoj podiel na tom mali aj nové franšízové pobočky.

gastronómia | 28.02.2022

Kaviarne pripravené na rast

Franšízanti CoffeeshopCompany si môžu vybrať, ako veľkú kaviareň chcú prevádzkovať. Koľko potom do nej musia investovať?

rozhovor týždňa | 21.02.2022

Záujem o ochranu duševného vlastníctva stúpa

„Tento rok nás čaká niekoľko legislatívnych noviniek, ktoré môžu ovplyvniť fungovanie firiem," hovorí Ivan Rámeš, spoločník advokátskej kancelárie Havel &Partners.

produkty pre detí | 20.02.2022

Otvárame obchod s detským oblečením

Produkty značky Tulec Trend je možné nakúpiť hlavne v multibrandových obchodoch. Príležitosť sa ponúka aj záujemcom o franšízu.

obchodné a poradenské služby | 13.02.2022

Impérium MBE

Mail Boxes Etc. pomáha ľuďom a spoločnostiam zvýšiť produktivitu outsourcingom logistických a komunikačných služieb. Na Slovensku hľadá master-franšízového partnera.

rozhovor týždňa | 08.02.2022

Zákazníci sa vrátili do našich obchodov

„Ľudia sú ochotnejší využívať online nakupovanie kvôli pohodliu a dlhšej možnosti vrátiť tovar,“ hovorí marketingová manažérka spoločnosti Coccodrillo Paulina Żaczyk.

potraviny a zdravie | 06.02.2022

Reštart gastroprevádzok vďaka novému smeru

Neponáhľať a franšízových partnerov si dôkladne preveriť. Taká je stratégia konceptu DietaFit pri rozširovaní siete.

Slovensko | 27.01.2022

Biznis za 40 tis. eur

Premýšľate o rozbehnutí vlastného podnikania, ale investovať viac ako 40 tisíc eur sa vám nechce? Aj tak si svoj podnikateľský sen môžete splniť – vďaka franšíze.

gastronómia | 21.01.2022

Chuť divokého západu

Lotyšská franšízová sieť reštaurácií SteikuHaoss má plán, ako nakŕmiť Európu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?

1
3
4
5
ďalšie  
posledný