Expanzia vďaka úspech / Finančná skupina Partners pôsobí na českom trhu od roku 2007. Úspech posledných rokov a takmer 150 finančných pobočiek v Českej republike boli dôvodom pre expanziu na slovenský trh.
Štvrtok
18.05.2023
Vedenie finančne-poradenskej spoločnosti Simplea má teraz na starosti Tibor Baťánek. Jednou z jeho úlohou je naďalej rozširovať franšízovú sieť Simplea Point.
 

Aktuálne na našom trhu nájdeme 12 franšíz siete Simplea Point, ktorá na Slovensko vstúpila v roku 2021 a vlani dosiahla obrat vo výške 3,2 milióna eur. V tomto roku by sa však jej zastúpenie malo výrazne zvýšiť. A to vďaka plánovaným 30 novým franšízovým pobočkám, ktoré chce vedenie spoločnosti otvoriť. Prvých 10 by malo klientov privítať už počas prvého polroka.

„Máme víziu, že každý človek zo stredného a menšieho mesta má mať prístup k viacerým finančným značkám a produktom rovnako ako ľudia z veľkých miest. Na rozdiel od banky dávajú naše pobočky možnosť vybrať si medzi produktmi, porovnať ich a získať finančný plán podľa svojej aktuálnej situácie," hovorí Petr Borkovec, spolumajiteľ a generálny riaditeľ skupiny Partners.

Nielen rozširovanie siete Simplea Pointov, ale aj fungovanie celej spoločnosti Simplea, bude mať na starosti Tibor Boťánek, ktorý pôsobí vo financiách takmer 20 rokov. Pracoval na manažérskych pozíciách v oblasti predaja v spoločnostiach Allianz a Metlife. „Dlhoročná práca na pomedzí slovenského trhu a medzinárodných korporácií, práca s obchodníkmi, maklérmi a freelancermi v interných sieťach a práca so zamestnancami v poisťovniach - to všetko mi dalo pestrú škálu skúseností a pochopenie toho, ako finančné sprostredkovanie funguje a ako k nemu môžem prispieť," uviedol nový riaditeľ spoločnosti Simplea s tým, že keď sa rozhodoval, akým smerom sa vydať ďalej, ponuka spolupráce so spoločnosťou Simplea zvíťazila vďaka schopnosti zladiť digitálne nástroje a komplexný proklientsky servis. „Myslím, že spojenie s FinTech Bankou môže v budúcnosti klientom poskytnúť ďalšiu úroveň prehľadu o ich financiách a tiež včasnosť a flexibilitu na jednom mieste. Simplea navyše ponúka viacsmerný obchodný model osvedčený v Českej republike a rozšírený o franšízy či zapojenie zamestnancov do sprostredkovania, čo je na slovenskom trhu novinka s veľkým potenciálom,“ dodáva.


Nové vedenie / Dlhoročný obchodný expert Tibor Boťánek v oblasti financií pôsobí takmer 20 rokov.

Populárne na fóre