Biznis šitý na mieru (nie iba) ženám

Malý aj veľký biznis / Na Slovensku ponúka Edukido individuálne licencie, ktoré držiteľov oprávňujú na otvorenie jednej pobočky, ale aj master-franšízovú licenciu, ktorá zaručuje územnú exkluzivitu.
Pondelok
27.06.2022
Franšíza Edukido umožňuje skĺbiť podnikanie s rodinným životom. Franšízových partnerov chce nájsť aj na našom trhu.
 

V domácom Poľsku má vzdelávacia sieť Edukido 59 pobočiek, ambíciu má však oveľa väčšiu. Chce expandovať aj v ďalších európskych krajinách. K master-franšízantovi v Chorvátsku by tak mohli pribudnúť aj master-franšízanti z Česka a Slovenska. A určite by to mohli byť aj master-franšízantky.

Potvrdzujú to aj slová COO Edukido Anny Stasiuk, ktoré hovoria na základe skúseností z poľského trhu. „66 % poľských pobočiek, master franšízu v Chorvátsku a zahraničné pobočky vedú ženy. Dokonca aj v centrále spoločnosti Edukido pracujú prevažne ženy, ktoré tvoria takmer 70 % zamestnancov,“ prezrádza Anna Stasiuk s tým, že je presvedčená o tom, že Edukido pomáha ženám v sebarealizácii. „Ženy, bez ohľadu na to, či majú deti alebo nie, veľmi často chcú, aby ich práca mala zmysel a prinášala niečo dobré. Umožňujeme im tento cieľ dosiahnuť tým, že pripravujeme vlastný program, ktorý je v súlade so súčasnými trendmi vo výchove a vzdelávaní detí,“ dodáva.

Franšízanti ako nositelia značky

Učenie hrou, rozvoj jemnej a hrubej motoriky na rozdiel od tabletov, mobilov a inej elektroniky, rovnako ako rozvoj kreativity a fantázie detí – to sú charakteristické rysy kurzov Edukido, ktoré na výučbu používa snáď všetkými obľúbené kocky Lego. Franšízový koncept tak, ako je nastavený, dáva franšízantom tiež možnosť skĺbiť osobný rozvoj a profesijné ambície s rodinným životom. Aj preto sú medzi nimi v súčasnej dobe aj mamičky vracajúce sa z materskej alebo rodičovskej dovolenky. Často sa potom o franšízu uchádzajú ženy, ktoré sa rozhodli opustiť zamestnanie v korporáciách, zmeniť kariéru a stať sa samostatnými podnikateľkami.

Záujemcovia o franšízovú licenciu Edukido, bez ohľadu na to, či ide o mužov alebo ženy, nemusia mať s podnikaním žiadne skúsenosti. Skúsenosti zo školstva samozrejme pomáhajú, ale nie sú povinné. Účasť na povinných školeniach im poskytne znalosti a know-how potrebné na vedenie podnikania pod touto značkou. A navyše, podpora zo strany centrály počas trvania spolupráce poskytuje franšízantom pocit istoty a tiež motiváciu k tomu byť aktívny.


Zamerané na deti / Úlohou franšízantov Edukido je otvárať a viesť kurzy pre deti vo veku 3 až 12 rokov. Výhodou je, že nie je nutné, aby mali vlastné učebne. Na spolupráci sa môžu dohodnúť s materskými či základnými školami.

Populárne na fóre