Predpoklad úspechu / Zaobstaraním licencie získajú franšízanti podporu skúseného franšízora, vrátane know-how na efektívne vedenie pobočiek. Dôraz je kladený tiež na školenie pre trénerov, ktorý prebieha aj v Anglicku.
Štvrtok
01.07.2021
Záujem detí a rodičov o športové krúžky po nútenej pauze znovu ožíva. Profitovať z toho môžu aj franšízanti futbalového konceptu Socatots. Aké podmienky musia splniť?
 

Na prebiehajúcich Majstrovstvách Európy vo futbale sa po zelených trávnikoch preháňajú velikáni tohto športu z legendárnych klubov. Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski alebo Luka Modrić, to sú len niektorí z idolov dnešných malých futbalistov, ktorí sa im túžia vyrovnať. A koncept Socatots im v tom môže pomôcť.

Do tréningových kurzov konceptu Socatots, ktorý je popredným poskytovateľom aktivít fyzického rozvoja pre malé deti vo veku od šiestich mesiacov do piatich rokov, je v súčasnej dobe zapojených viac ako 2 milióny detí a tiež ich rodičov zo 60 krajín sveta. Držiteľ master-franšízovej licencie pre Slovensko a Česko chce prostredníctvom franšízantov vstúpiť aj na náš slovenský trh a ďalej tu koncept rozvíjať, rovnako ako sa mu to darí v susednom Česku. Na tamojšom trhu momentálne funguje 5 franšízových "pobočiek".

Franšíza pre "každého"

Pomôcť mu v tom majú práve franšízoví partneri, ktorí majú chuť viesť k športu ďalšiu generáciu nielen futbalových nadšencov. Franšíza Socatots je vhodná pre skúsených podnikateľov, ktorí hľadajú nový zdroj radosti z vykonanej práce, aj pre úplných nováčikov-podnikateľov, ktorí hľadajú nápad na prvý biznis. 

Svoju podnikateľskú budúcnosť v nej môžu nájsť aj ženy, ktoré sa napríklad po materskej nechcú vrátiť do zamestnania, tréneri, ktorí sa chcú aj naďalej rozvíjať a budovať vlastný biznis alebo pre milovníkov športu, ktorí chcú skĺbiť svoje záujmy so zárobkom.

Počiatočná investícia nutná pre rozbeh podnikania pod hlavičkou konceptu Socatots začína na 800 eur, na 400 eur potom príde športové vybavenie. Konečná výška investície závisí od počtu obyvateľov v oblasti, v ktorej sa franšízant rozhodol podnikať. Franšízový partner potom franšízorovi odvádza pravidelné poplatky - tzv. ROYALTIES, ktoré sa vypočítavajú z ceny hodiny, ktorú hradí klient. Pre výukové centrá Socatots je vhodný moderný, čistý a dobre dostupný priestor okolo 100 m2 vo vlastných či prenajatých priestoroch, môže ísť o priestory v škôlkach, školách, športových halách alebo i napríklad fitness centrách.


Deti i rodičia v akcii / Deti sa v rámci programu Socatots zúčastňujú pravidelných tréningov, pracujú v skupine so svojimi rovesníkmi, učia sa, ako zvládať motorické i sociálne zručnosti pod bdelým okom kvalifikovaných trénerov. To všetko na tréningoch s aktívnou účasťou rodičov pri výučbe.

Populárne na fóre