Vzdelávanie pre budúcnosť

Zábavou k vedeniu / V kurzoch Young Engineers sa študenti opakovaním a memorovaním vzdelávajú aktívnym zapojením do vzdelávacieho procesu. Sú povzbudzovaní k vynaliezavosti, kreativite a iniciativite.
Pondelok
24.05.2021
Franšízový koncept Young Engineers sa zameriava na mimoškolské vzdelávanie detí v perspektívnych odboroch. Uznanie má aj z prestížneho Harvardu. Kto sa môže uchádzať o licenciu?
 

Technológie sa v súčasnosti neustále menia a rodičia si viac ako kedykoľvek predtým uvedomujú rastúci význam vzdelávania v oblasti vedy, techniky, strojárenstva a matematiky (STEM - Science, Technology, Engineering and Mathematics). A práve na tieto odbory sa so svojou výučbou špecializuje americká sieť Young Engineers. Na Slovensku chce nájsť franšízantov, ktorí by sa vo svojich pobočkách zamerali na vzdelávanie detí vo veku od 4 do 15 rokov. Mohli by sa pripojiť k viac ako 30 tisícom študentov, ktorí po celom svete navštevujú viac ako 200 škôl tejto značky.

Záujemca o franšízu Young Engineers nemusí mať podľa franšízora žiadne skúsenosti v pedagogickom odbore. Počas školení, ktoré poskytovateľ licencie organizuje, budúci franšízanti získajú nástroje, znalosti potrebné na zahájenie a rast ich podnikania pod hlavičkou tohto zavedeného konceptu. Počas celej doby spolupráce je im k dispozícii tím pre rozvoj podnikania. Ten je zložený z marketingových, prevádzkových a finančných špecialistov.

Investícia do otvorenia pobočky sa pohybuje od 1,5 do 20 tisíc dolárov (cca 1,250 - 16,700 EUR). Konečná výška závisí na veľkosti pobočky a jej zariadení. Každá škola Young Engineers získa územnú exkluzivitu pre spádovú oblasť so zhruba 100 tisíc obyvateľmi, vďaka čomu je podľa franšízora zabezpečená úspešná prevádzka danej jednotky. Na základe dlhoročných skúseností vyhodnotil franšízor ako ideálne umiestnenie oblast s nadpriemerným počtom detí, teda v blízkosti škôl či iných vzdelávacích inštitúcií.


Medzinárodné uznanie / S viac ako 30 tisícmi spokojných študentov po celom svete a viac ako 200 pobočkami bola Young Engineers uznaná Harvardskou univerzitou a Európskou komisiou.

Populárne na fóre