Z kolísky futbalu / Franšíza Socatots pochádza z Veľkej Británie a jej výučbové programy zastrešuje medzinárodná konfederácia International Confederation of Futebol de Salao v Oxforde.
Pondelok
19.10.2020
Futbalovo zameraná franšíza Socatots vychováva nielen mladých futbalistov, ale dávajú šancu aj podnikateľom.
 

Majiteľom master-franšízovej licencie pre Českú republiku a Slovensko tohto franšízového konceptu je Michal Ogorek. Najskôr odštartoval rozširovanie konceptu Socatots, ktorý je zameraný na tréning najmenších detí inšpirovaný futbalom, následne sa stal exkluzívnym zástupcom Brazílskej futbalovej školy. Vďaka  tomu môžu deti, ktoré prejdú tréningom Socatots voľne nadviazať a svoje futbalové zručnosti ďalej zdokonalovať.

Ambíciou značky je rozšíriť pôsobenie na slovenskom trhu a to prostredníctvom franšízových partnerov. Franšíza Socatots sa hodí najmä do miest s minimálne 50 tisícmi obyvateľov, pobočku je možné otvoriť aj v dvojtisícovej obci. Pri optimalizácii nákladov je podľa českého master-franšízanta aj v prípade tých najmenších franšíz možná návratnosť investície už po 3 mesiacoch prevádzky. Franšízanti si sami musia nájsť vhodné priestory v telocvičniach škôl, kultúrnych domoch či súkromných posilňovniach. Za licenčný poplatok vo výške tisícdvesto eur dostávajú od centrály všetko potrebné zariadenie od lôpt po špeciálne pomôcky, školenia, ale aj know-how ako získavať zákazníkov či marketingovú podporu. V rámci spolupráce s centrálou franšízanti odvádzajú pravidelné poplatky, ich výška sa vypočíta z ceny hodiny, ktorú hradí klient.

 V rámci spolupráce získa od franšízora komplexnú podporu spočívajúcu  v know-how, výučbovej metodike, marketingu, zaistení územnej exkluzivity a zaškolenie trénerov v Anglicku. Faktom totiž je, že pre získanie licencie nemusíte byť futbalový odborník. Samozrejme v tomto prípade sa obklopíte trénermi a športovými profesionálmi. Podľa vedenia siete je však výhodnejšie, ak záujemcovia o franšízu sú schopní hrať futbal a majú k nemu vzťah. Môžu to byť tréneri, podnikatelia alebo nadšení športoví fanúšikovia.  Vtedy sú totiž schopní riešiť mnohé záležitosti osobne, orientovať sa v danom koncepte a bez problémov viesť futbalovú školu vo všetkých smeroch.


Poplatok za licenciu / Investícia do franšízy Socatots sa pohybuje od 1 200 EUR. Zaplatením licencie franšízanti získajú podporu skúseného franšízora, vrátane know-how nevyhnutného pre efektívne vedenie pobočiek.

Populárne na fóre