Biznis pod milión

Ponuka značiek, pod ktorými je možné začať podnikať bez vysokých vstupných investícií, je rozmanitá. Stačí si len vybrať.
Streda
15.03.2017
Podnikanie pod zavedenou značkou nemusí znamenať vysoké investície. Tipy nájdete v magazíne Vlastní firma FRANCHISING.
 

O hudobnom priemysle a jeho premenách a fungovaní v ňom sme sa rozprávali s českým hudobníkom a producentom Janem P. Muchowem. Dočítate sa okrem iného, či sa dá úspešný hudobný projekt odhaliť na prvý pohľad, či majú v dnešnej dobe šancu na úspech skôr veľké alebo malé vydavateľstvá.

V rubrike „O čom sa hovorí“ sa venujeme tomu, aká generácia youtuberov a bloggerov ovplyvňuje dnešné podnikanie. O tom, že začať podnikať s franšízou je možné i keď nemáte viac, ako EUR 37 000 vás presvedčí Supertéma, ktorá predstaví franšízové koncepty, pod ktorými môžete rozbehnúť biznis pomocou nižšej investície. Aby vás pri pôsobení pod zavedenou značkou nič neprekvapilo, je nutné mať dôkladne spracovanú zmluvu. Ako na to vám poradíme v rubrike Franšíza od A do Z.

Veľkým problémom každého podnikateľa sú insolventní zákazníci, ktorí neplatia za poskytnuté produkty či služby. Ako postupovať pri vymáhaní pohľadávok, alebo ako sa nedostať do pozície veriteľa poradia právnici v rubrike „Dobré rady“. V „Príbeh manažéra“ sa dozviete, ako sa Martin Svačinka dostal od štúdia hutníctva až k vytvoreniu siete Boutique Gurmán. V rubrike „Moja firma“ nájdete návod, ako si otvoriť predajňu so zdravou stravou.

Súčasťou magazínu je samozrejme tiež ucelená ponuka franšízových a partnerských konceptov, ktoré v tuzemsku hľadajú partnerov pre svoj rozvoj. Magazín je možné objednať online vo vydavateľstve na portáli Franchising.sk. Dostupné sú jednotlivé čísla ale aj predplatné ôsmich čísel za 290 Kč. Časopis je tiež možné zakúpiť v sieti maloobchodných predajní Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a sietí GECO tabak.