Najväčší záujem z rád franšízantov a partnerov eviduje Empire o licencie na konkrétne produkty. Tie sú dnes už 3: vzdelávanie cudzích jazykov priamou metódou (Direct Method) pre dospelých prostredníctvom učebných materiálov vydateľstva Direct Language Lab, vzdelávanie detí v angličtine – britský koncept Wattsenglish a od nového roka bude k dispozícii aj program vzdelávania detí v technických smeroch –Brick-By-Brick.
Štvrtok
29.10.2015
Až 60 pobočiek s kompletnou ponukou výučbových programov chce mať na slovenskom trhu franšízový koncept Empire - The Know How Institute.
 

Momentálne na tuzemskom trhu pôsobí takmer 40 partnerov tejto siete. Licencované centrá využívajú a klientom ponúkajú niektoré zo vzdelávacích produktov, ktoré Empire The Know- How Institute poskytuje svojim partnerom a franšízantom.. "Celkový potenciál na slovenskom trhu je určite 60 miest s kompletným zastúpením všetkých našich vzdelávacích programov. Krajské mestá majú predpoklad aj na "full" koncept - priamo franšízová pobočka s našou značkou," hovorí Tomáš Török, CEO EmpireThe Know - How Institute.

Hoci Empire plánuje preniknúť do nových regiónov, nemieni sa tento  franšízový koncept sústrediť v budúcom roku iba na expanziu. Zameriava sa aj na obohacovanie produktovej ponuky. „Od roku 2014 ponúkame formou licencie obľúbený program vzdelávania detí v angličtine – Wattsenglish a  teraz prinášame na slovenský a český trh úplnú novinku – vzdelávanie detí v technických oblastiach a prírodných vedách prostredníctvom kociek LEGO®,“ prezrádza Tomáš Török s tým, že tento program pochádza z USA a predáva sa pod názvom Brick-By-Brick.

Záujemca o franšízovú licenciu Empire by mal mať podnikateľské nadanie, nemal by mu chýbať správny "drive",  a chuť sa neustále posúvať ďalej. Je tiež nevyhnutné, aby rozumel potrebám v oblasti vzdelávania. „Ak je to záujemca aj pedagóg, je to samozrejme výhodou, ale máme veľa úspešných partnerov, ktorí sú skôr manažérmi. Často práve nezaťaženie produktovo – metodickými vecami spôsobí, že franšízant sa na to pozerá ako na podnikanie, rozvíja obchod, vzťahy a buduje infraštruktúru a svoju vlastnú firmu,“ , dopĺňa Tomáš Török.


Populárne na fóre