Koniec septembra s franšízou

V poradí 13. ročník konferencie Franchising Forum 2015 sa bude konať 30. septembra v Prahe.
Utorok
04.08.2015
Tohtoročný ročník konferencie Franchising Forum sa bude venovať komunikácii. A to ako interné, tak aj externé.
 

V stredu 30. septembra sa v budove spoločnosti OK system na pražskom Pankráci uskutoční Franchising Forum 2015. Jedná sa o v poradí 13. ročník konferencie, ktorá je tento rok usporiadaná Českou asociáciou franchisingu v spolupráci s Česko-nemeckou obchodnou a priemyselnou komorou a Nemeckou franchisovou asociáciou. "Jednodňová konferencia poskytne účastníkom veľa zaujímavých informácií o tuzemskom franšízový, ale tiež o susednom nemeckom trhu a je zameraná na internú a externú komunikáciu a to nielen vo franšízingu," hovorí Petra Ritschelová, výkonná riaditeľka Českej asociácie franchisingu.

Zástupca Česko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory zoznámi účastníkov konferencie s problematikou interkultúrnej komunikácie s nemeckými obchodnými partnermi. Súčasťou konferencie sú aj dve panelové diskusie so zástupcami z radu franšízových konceptov. O skúsenosti v praxi sa podelia národné, ale aj medzinárodné franšízové koncepty. Reč bude napríklad o tzv. Rade franšízantov, využitiu sociálnych sietí, alebo dôležitosti informačného systému franšízovej siete.

Účastníci konferencie z radu vyššieho a stredného manažmentu, ale aj poskytovateľov poradenských a finančných služieb sa dozvie veľa zaujímavostí a rád, hlavne ale skúsenosti z praxe V priebehu celého dňa sa budú môcť návštevníci zoznámiť s franšízovými koncepty, ktoré sa tu budú prezentovať. Ďalej potom sa zástupcovia partnerských firiem prezentujúcich svoje služby v oblasti poskytovania ďalších služieb pre franšízové siete.